+31 (0)165 305 060
Maandag t/m Vrijdag 8:00 tot 17:00

22-08-2017 PTTM Dragracing

Marlog Car Handling sponsort team Pedal to the Metal Dragracing.

Hierbij een kort verslag van hun race afgelopen weekend in Hockenheim.

De racewagen van Pedal to the Metal heeft afgelopen weekend voor een groot publiek, 75.000-125.000 toeschouwers, op Hockenheim (Nitrolympx) gereden. Het weer was top en de tribunes zaten bomvol! De nieuwe teamkleuren op de racewagen en teamtruck alsook de algehele uitstraling werd alom geprezen door vele (zie foto’s).

Team Pedal to the Metal stond er na 4 qualifying runs op vrijdag en zaterdag super voor met een run van 5,99 seconden(!!) en een verdiende 2e plaats in de rankings, alles verliep boven verwachting. Het team had zeer goede hoop op winst op dit evenement, maar helaas trokken zij zondag in de finale rood licht (de driver was te vroeg weg bij de start)  en dus lag team Pedal to the Metal er uit na 1 heat. Heel jammer natuurlijk voor het team en de coureur, maar dat hoort ook bij deze tak van sport. Desalniettemin zijn er hele goede runs gemaakt en is er geconstateerd dat het team bij de absolute wereldtop hoort en dat ze zeker hoog in het kampioenschap gaan eindigen. Momenteel staat Pedal to the Metal, door het mindere resultaat van afgelopen weekend, 3e in de ranking (van de 35 deelnemers). Met nog 2 evenementen voor de boeg zijn zij vastberaden om deze positie te gaan verbeteren. De volgende evenementen vinden plaats: Tierp Zweden 25-27 augustus en de Europian Finals op Santa pod raceway in Engeland begin September.

Marlog Car Handling wenst het race team van Pedal to the Metal heel veel succes tijdens de laatste races om het kampioenschap!!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!