Binnen 6 weken uw droomauto
20 jaar ervaring
Volledig ontzorgd van A tot Z
Oplossing op maat

Oldtimer importeren?
Auto import bedrijf Marlog Car Handling!

Wij zijn gespecialiseerd in het vervoer van auto’s, motoren, oldtimers en boten.

Vraag een offerte aan

#

Import

Wanneer u een voertuig heeft gekocht in het buitenland kan Marlog Car Handling deze transporten naar elke gewenste locatie. Hetzelfde geldt voor export van voertuigen over de gehele wereld. Door de uitgebreide kennis en ervaring zal uw voertuig worden geladen, vervoerd en gelost.

#

Export

Naast import van voertuigen biedt Marlog Car Handling ook auto’s exporteren voor u als bedrijf aan. De auto’s worden geladen in onze loods met douane faciliteiten in Roosendaal en getransporteerd naar iedere gewenste bestemming over de gehele wereld.

#

Services

Naast onze import en export diensten, biedt Marlog Car Handling ook anders services aan. Denk hierbij aan bijvoorbeeld aan het zeewaardig verpakken van uw cargo, Steam2Clean, BPM afhandeling, veilige internationale betalingen, stukgoed verlading en containers gassen.

Wilt u een klassieke oldtimer importeren, bijvoorbeeld uit Amerika of Canada?

Lees meer over het importeren

Wilt u een auto importeren uit Amerika, of een auto kopen in Dubai? Dan moet u bij Marlog Car Handling zijn. Wij zijn een professioneel auto import bedrijf dat gespecialiseerd is in het vervoer van auto ‘s, motoren, oldtimers en boten. Wij kunnen dit verzorgen van en naar elke plaats in de wereld, voor zowel de particuliere liefhebber, verzamelaar of professionele handelaar. Doordat wij wereldwijd opereren met een erkend en intensief netwerk kunnen wij het gehele transportproces voor u regelen, van A tot Z.

Wij zijn niet alleen een auto import bedrijf, wij bieden ook de export aan van uw voertuig(en), over zee, land en door de lucht. Alle kennis omtrent regelgeving, belastingen etc zijn in ons bedrijf goed vertegenwoordigd.

Wilt u dus een oldtimer kopen in Amerika? Denk aan car import service Marlog Car Handling!

Invoerrechten / BTW

De invoerkosten verschillen per soort voertuig. Na de aankoop van uw voertuig buiten de Europese Unie moet u rekening houden met extra kosten.
Invoerrechten / BTW

Gespecialiseerd in het laden en lossen van voertuigen

Scherp geprijsd door onze groupage mogelijkheden

Binnen 6 weken uw droomvoertuig voor de deur

Een auto, motor of boot importeren?

Marlog Car Handling helpt je graag.

Wat onze klanten zeggen

Al vele jaren doen we zaken met Marlog en dat gaat altijd heel netjes, afspraken worden nagekomen en de communicatie verloopt ook heel soepel en snel. Een erg prettig bedrijf om op professionele manier mee samen te werken, no-nonsens en weten waar ze mee bezig zijn. Er gaat heel weinig fout maar mocht er eens een probleem zijn dan wordt ook dit vakkundig en snel opgepakt en wordt naar een oplossing gezocht. We zijn dus erg tevreden en hopen nog lang zaken te blijven doen.

Alexander

Sinds enige jaren hebben wij als importeur van Klassieke auto’s ervaring met het inklaren van auto’s vanuit de USA, dit in samenwerking met Marlog Car Handling. Naast Marlog Car Handling werken we nog met twee andere partijen maar over de samenwerking met Marlog zijn we dik tevreden. Ook is het prettig dat je steeds dezelfde contactpersonen hebt binnen het bedrijf Marlog zodat je van elkaar weet waar je over praat.

Maartje

Neem contact op

info@mchnl.com

Weten hoeveel het gaat kosten?

Offerte aanvragen