Binnen 6 weken uw droomauto
20 jaar ervaring
Volledig ontzorgd van A tot Z
Oplossing op maat

Amerikaanse auto kopen

Vraag een offerte aan

Home » Amerikaanse auto kopen

Wilt u een Amerikaanse auto kopen, maar weet u eigenlijk niet waar u moet beginnen? Geen zorgen! Marlog Car Handling begeleidt u tijdens het gehele importproces. Naast dat u van een snelle en veilige import profiteert, kunt u ook tegen een scherpe prijs een Amerikaanse auto kopen. Door de lage Dollarkoers en onze vaste totaalprijs, weet u dat een Amerikaanse auto kopen en verschepen bij Marlog Car Handling het meest voordelig is.

Een Amerikaanse auto voor een aantrekkelijke prijs kopen

Uiteraard wilt u niet te veel betalen voor een Amerikaanse auto. Daarom bieden ontvangt u een totaalprijs wat inhoudt dat de transportkosten bij het kopen van een Amerikaanse auto inbegrepen zijn. Om de precieze prijs voor de import uit te rekenen hebben wij gegevens nodig zoals het bouwjaar van de auto, merk, model, ophaal- en afleveradres

Een Amerikaanse auto kopen? Doorloop het stappenplan

Bij het kopen van een Amerikaanse auto doorloopt u een zestal stappen. Het begint allemaal met een veilige internationale betaling waarna de auto bij de verkoper wordt opgehaald en verscheept wordt naar Nederland. Marlog Car Handling regelt voor u de inklaring en bezorgen de auto op een gewenste plek. De transportverzekering wordt uitgezocht en de auto voorzien we van een Nederlands kenteken. U gaat zorgeloos de weg op met uw geïmporteerde Amerikaanse auto. Een Amerikaanse auto kopen? Neem contact met ons op via +31 (0)165 305 060.

De hoogste kwaliteit

Onze loods medewerkers zijn gespecialiseerd in het laden en lossen van console containers.

Zeer voordelig

We bieden groepage mogelijkheden, waardoor we meerdere auto’s in een container kunnen verschepen.

Zeer snelle levering

We bieden wekelijkse afvaarten waardoor we uw transport zeer snel kunnen verzorgen.

Vrijblijvende offerte op maat

We bieden wekelijkse afvaarten waardoor we uw transport zeer snel kunnen verzorgen.

De beste service

Door onze jarenlange ervaring weten we een perfecte service te bieden, ook bij specifieke wensen denken we graag met u mee.

Hulp nodig bij het importeren van een auto of ander voertuig?
Marlog Car Handling helpt u graag!

Neem contact op

info@mchnl.com

Weten hoeveel het gaat kosten?

Offerte aanvragen