Binnen 6 weken uw droomauto
20 jaar ervaring
Volledig ontzorgd van A tot Z
Oplossing op maat

Auto import services

Vraag een offerte aan

Home » Auto Import Services

Wilt u een auto importeren? Maak dan gebruik van onze auto import services. Marlog Car Handling staat voor snelheid, zekerheid en transparantie. Zo maken wij auto import voor iedereen bereikbaar met onze betrouwbare en flexibele dienstverlening.

Wat importeren we?

Onze auto import services gaat verder dan enkel het importeren van auto’s. Zo kunt u bij ons terecht voor het importeren van vele soorten voertuigen:

Importeren auto

Importeren oldtimer

Importeren motor

Importeren boot

Heeft u mogelijk een ander voertuig dat u wilt importeren? Geen probleem! Neem contact op met onze import specialisten en we bedenken een oplossing voor uw import vraagstuk.

Gerelateerde auto import services

Als gerenommeerd auto importbedrijf ontzorgen wij u graag gedurende het gehele importproces dat bij het importeren en invoeren van voertuigen komt kijken. Zo bieden wij vele gerelateerde en aanvullende services aan:

Aankoophulp auto importeren

Auto inklaren douane

Auto verschepen

Auto wassen

BPM afhandeling

Internationaal autotransport

RDW import keuring & kenteken aanvragen

Transport verzekering

Escrow service – Veilig internationaal betalen

  Overige import services

  Naast het importeren van voertuigen kunnen wij u ook van dienst zijn bij internationale verhuizingen en overige import services:

  Container gassen

  Verhuizen (intercontinentaal)

  Zeewaardig verpakken

   

  Voordelen auto import service Marlog

  Wanneer u kiest voor de auto import services van Marlog Car Handling, kiest u voor snelheid, zekerheid en transparantie. Daarbij is onze import service zeer flexibel en breed inzetbaar. 

  Kennis en ervaring in eigen huis

  Als auto importbedrijf is Marlog Car Handing door de jaren heen uitgegroeid tot een betrouwbare en grote speler in de importbranche. Onze gedreven en enthousiaste mensen gaan altijd net een stapje verder voor u. Daarbij bezitten wij over alle benodigde kennis en ervaring op het gebied van wet- en regelgeving en kunnen wij dit combineren met onze servicegerichtheid. 

  Gespecialiseerd in auto importeren buiten de EU

  Gedurende ons bestaan hebben we een groot netwerk weten op te bouwen wereldwijd. Zo  hebben wij alle kennis omtrent regelgeving, belastingen en andere bijkomende zaken in huis. Op zowel wereldwijd als lokaal niveau. Deze kennis en ervaring passen wij dan ook weer toe in onze auto import services

  Wij hebben ons gespecialiseerd in het importeren van auto’s en andere voertuigen buiten de EU. Maar ook voor het importeren binnen de EU kunt u bij ons terecht. Voor importeren binnen de EU werken wij nauw samen met onze zustermaatschappij Importautos.nl

  Van enkele dienst tot complete ontzorging

  Of u nu hulp nodig hebt bij een onderdeel binnen het importproces of compleet ontzorgd wilt worden. U kunt gebruikmaken van onze auto import services. Zo kunnen wij u verschillende servicepakketten aanbieden geheel aansluitend op uw behoeften en wensen.

  Van auto invoeren tot intercontinentale verhuizing

  Onze auto import services gaan veel verder dan enkel auto’s importeren. Zo kunt u gebruikmaken van onze dienstverlening voor het importeren van vele soorten voertuigen. Ook bieden wij vele aanvullende en import gerelateerde services aan. Wilt u bijvoorbeeld intercontinentaal verhuizen en wilt u naast uw voertuigen ook uw inboedel verhuizen? Wij regelen het voor u!

  Ervaar ook ons auto import service

  Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden rondom onze auto import services? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem  telefonisch contact op met onze import specialisten. Wij maken graag voor u een passend voorstel voor uw import vraagstuk.

  Hulp nodig bij het importeren van een auto of ander voertuig?
  Marlog Car Handling helpt u graag!

  Neem contact op

  info@mchnl.com

  Weten hoeveel het gaat kosten?

  Offerte aanvragen