Binnen 6 weken uw droomauto
20 jaar ervaring
Volledig ontzorgd van A tot Z
Oplossing op maat

Aankoophulp auto importeren

Vraag een offerte aan

Home » Auto Import Services » Aankoophulp auto importeren

Wilt u een auto kopen en importeren uit bijvoorbeeld Amerika? Maak gebruik van onze aankoophulp voor uw importauto. Als auto importeur en exporteur doen wij meer dan enkel een auto importeren of exporteren. U kunt bij Marlog Car Handling het complete importproces voor uw voertuig uit handen geven of een deel daarvan. Zo kunt u ook bij ons terecht voor hulp bij het zoeken en aankopen van een geschikte importauto.

Auto zoeken Amerika

Bent u op zoek naar een bepaald merk of model auto? Door ook buiten de landsgrenzen te zoeken vergroot u het aanbod auto’s aanzienlijk. Zeker wanneer u bijvoorbeeld op zoek bent naar een Amerikaanse auto, loont het om ook eens te kijken wat er in Amerika te koop staat. Zowel voor het grotere aanbod als voor de lagere prijzen. 

Helaas kunt u niet zo snel even op neer om een auto te gaan zoeken of te inspecteren. Gelukkig worden tegenwoordig de meeste auto’s ook online aangeboden. Maar waar moet u beginnen of op letten? Wij helpen en adviseren u daarom graag bij uw zoektocht van uw importauto. Zo kunt u profiteren van onze kennis, ervaring en internationale netwerk.

Auto kopen Amerika

Heeft u een geschikte import auto gevonden in Amerika of ander land? Dan wilt u natuurlijk zo snel mogelijk overgaan tot aankoop van het voertuig. Echter wilt u daarbij ook zo min mogelijk betalen en zekerheid van de staat van de auto. U wilt namelijk geen miskoop. Met Marlog Car Handling kunt u daarom kosten besparen en extra zekerheid krijgen over uw aankoop. Hiervoor maken wij gebruik van vaste lokale partners, waarmee wij u de volgende auto import service kunnen aanbieden:

Aankoopkeuring importauto

Ga voor extra zekerheid en laat een aankoopkeuring uitvoeren voor uw importauto, voordat u overgaat tot de aankoop van het voertuig. Hiermee krijgt u een beter beeld van de technische en optische staat van de auto. Deze kennis versterkt uw onderhandelingspositie bij de verkooponderhandelingen en voorkomt de kans op een miskoop. Marlog Car Handling maakt gebruik van vaste lokale agenten voor het uitvoeren van de aankoopkeuringen.

Uitbesteden verkooponderhandeling

Bent u tevreden over de staat van de importauto, dan kunt u overgaan tot het kopen van het voertuig. Voor de meeste mensen is het kopen van een auto geen dagelijkse bezigheid. Zeker het kopen van een auto in het buitenland kan extra spannend of lastig zijn. Kies ervoor om de verkooponderhandelingen uit te besteden aan Marlog Car Handling. Onze ervaren inkopers kennen de markt en het spelletje als geen ander. Zo weet u zeker dat u de juiste prijs voor uw importauto betaalt.

Escrow service

Bij het kopen van een auto gaat het vaak om veel geld. Voor extra zekerheid voor de financiële afhandeling bij de aankoop van het voertuig biedt Marlog Car Handling een Escrow service aan. Hierdoor kunt u veilig internationaal betalen zonder zelf fysiek aanwezig te hoeven zijn. U betaalt de aankoopprijs van het voertuig aan onze lokale partner. Deze zal het aankoopbedrag voldoen op locatie van de verkopende partij wanneer de importauto wordt opgehaald.

Gebruik maken van onze aankoophulp?

Ook zorgeloos en snel uw auto importeren uit Amerika of ander land? Maak gebruik van onze aankoophulp voor importauto’s! Neem vrijblijvend contact op met onze importspecialisten via onderstaande contactgegevens. Heeft u vragen of advies nodig voor het importeren van een auto of ander voertuig? Ook dan kunt u op ons rekenen!

Hulp nodig bij het importeren van een auto of ander voertuig?
Marlog Car Handling helpt u graag!

Neem contact op

info@mchnl.com

Weten hoeveel het gaat kosten?

Offerte aanvragen