Binnen 6 weken uw droomauto
20 jaar ervaring
Volledig ontzorgd van A tot Z
Oplossing op maat
Home » Auto Import Services » Auto verschepen » RoRo transport

Wilt u een auto verschepen of ander soort voertuig, dan is RoRo transport een veel gekozen manier om het voertuig te transporteren. Hierbij wordt het voertuig in de haven op het schip gereden en bij aankomt wordt het voertuig weer van het schip afgereden. RoRo staat dan ook voor Roll-on/Roll-off. Als auto importeur en exporteur, verscheept Marlog Car Handeling dan ook vele auto’s op deze manier van en naar Amerika en andere landen. Wij kunnen u dus ook helpen en adviseren, wanneer u gebruik wilt maken van RoRo transport.

Auto RoRo transport & meer

De meeste transporteurs gebruiken RoRo transport voor het verschepen van voertuigen met grotere afmetingen of zware gewichten. Maar eigenlijk kan elk soort voertuig met behulp van RoRo transport worden verscheept. Enige vereiste is dat het voertuig wel kan rijden. Zo kunnen wij u helpen bij:

 • Auto RoRo transport
 • Oldtimer RoRo transport
 • Motor RoRo transport
 • Camper RoRo transport
 • Vrachtwagen RoRo transport

Voordelen RoRo transport

Veel auto’s en andere voertuigen worden met behulp van RoRo transport verscheept. De methode van transport biedt namelijk een aantal voordelen ten op zichte van bijvoorbeeld container transport:

 • De voertuigen sneller geladen en gelost worden
 • De voertuigen worden vastgezet op het autodek waar ze veilig staan en vaak ook beschermd tegen water en wind
 • De haven- en douaneprocedures zijn vaak minder complex

Deze voordelen maken RoRo transport de efficiënte, betaalbare en veilige keuze voor het verschepen van voertuigen.

Alternatief RoRo transport

Een andere manier om een auto te verschepen is het voertuig te verschepen per container. Echter is deze manier van verschepen vaak wel duurder en daarom wordt vaak voor het goedkopere alternatief gekozen in de vorm van RoRo-transport. De kans op schade en diefstal is bij containertransport wel iets kleiner. Hoewel de kans hierop ook bij RoRo transport minimaal is.

Twijfelt u wat voor uw voertuig de beste manier van verschepen is? Neem contact op met import en export specialisten van Marlog Car Handling. Zij kunnen u adviseren in wat voor u de beste oplossing is.

Kosten RoRo transport

De kosten voor RoRo transport zijn afhankelijk van een aantal factoren:

 • De vertrek- en eindbestemmingshaven
 • De gebruikte vervoer
 • Het gewicht van het voertuig
 • De afmetingen van het voertuig

Vaak worden de verzendkosten berekend als eenheidstarief, per kubieke meter of lengte en breedte van het voertuig. Benieuwd naar de kosten en de verschillende mogelijkheden? Neem contact op met onze transport specialisten!

Voordelen RoRo transport met Marlog?

Het verschepen van een auto kan behoorlijk veel tijd en kennis vereisen. Door uw auto te laten verschepen door Marlog Car Handling, kiest u voor zekerheid, snelheid en veiligheid. Zo kunt komt u niet voor vervelende verrassingen te staan en adviseren u voor de beste oplossing en benodigde documenten.

Daarnaast profiteert u bij ons van de volgende voordelen:

Betrouwbaar en onafhankelijk advies

Wij geven u altijd het beste en meest gunstige advies voor u import vraagstuk. Wij zijn niet dealer- of merkgebonden en daardoor onafhankelijk. Daarbij hebben we veel kennis en ervaring met importeren en verschepen van auto’s en andere voertuigen.

Voordelig verschepen

Wij kunnen uw auto voordelig verschepen (RORO of container). Zo verschepen wij auto’s en andere voertuigen vanuit de hele wereld. Hierdoor kunnen wij ladingen combineren en hebben wij een goed netwerk opgebouwd, waardoor u kunt profiteren van de scherpste tarieven.

  Persoonlijke en professionele service

Wij vinden persoonlijke en professionele service erg belangrijk. Zo staan onze ervaren en gedreven import specialisten fulltime voor u klaar.

Hulp nodig bij RoRo transport van uw voertuig?

Wanneer u een betrouwbare en betaalbare partner zoekt voor het verschepen van uw auto of ander voertuig, zit u bij Marlog Car Handeling goed. Door ons wereldwijde import en export netwerk en onze grote kennis en ervaring op het gebied van auto import, export en transport, kunnen wij u altijd van het juiste advies voorzien. Neem vrijblijvend contact op, voor een offerte of advies op maat.

Wilt u een auto importeren of exporteren? U kunt het gehele proces aan ons toevertrouwen!

Hulp nodig bij het importeren van een auto of ander voertuig?
Marlog Car Handling helpt u graag!

Neem contact op

info@mchnl.com

Weten hoeveel het gaat kosten?

Offerte aanvragen