Binnen 6 weken uw droomauto
20 jaar ervaring
Volledig ontzorgd van A tot Z
Oplossing op maat

Escrow Service

Vraag een offerte aan

Home » Auto Import Services » Escrow service

Gaat u een auto kopen in Amerika of ander land buiten Europa? Dan doet u er verstandig aan gebruik te maken van een escrow service. Door gebruikt te maken van deze auto import service kunt u veilig internationaal betalen, zonder zelf fysiek aanwezig te hoeven zijn.

Waarom gebruik maken van escrow service?

Doet u een aankoop in het buitenland, dan kunt u hierbij niet altijd zelf ter plaatse zijn. Bij de meeste aankopen die u doet, zal dit ook niet nodig zijn. U doet een aankoop bij een betrouwbare webshop of het gaat om relatief kleine bedragen. In dat geval wordt er doorgaans voor gekozen om het geld online over te maken. Bijvoorbeeld via Ideal, PayPal of per creditcard. 

Gaat u echter een grote aankoop doen in het buitenland, bijvoorbeeld het aanschaffen van een auto? Dan wilt u extra zekerheid dat het bedrag bij de juiste partij aankomt en dat u na transactie ook daadwerkelijk de eigenaar bent geworden van uw net aangekochte auto. Om deze internationale betaling veilig te te laten verlopen en de kans op fraude te minimaliseren is de escrow service in het leven geroepen.

Hoe werkt escrow service?

Doorgaans werkt een escrow service als volgt. U betaalt het aankoopbedrag aan een betrouwbare tussenpartij. Deze partij zal vervolgens de betaling fysiek uitvoeren bij de verkopende partij. Daarbij zal deze tussenpartij erop toezien dat na transactie ook daadwerkelijk de overdracht van het goed, in dit geval de auto, zal plaatsvinden. 

Zo biedt Marlog Car Handling in samenwerking met de lokale agenten in Amerika en Dubai een veilige betaalgarantie aan. U betaalt bij onze escrow service de prijs van het voertuig aan onze agent en deze zal de betaling aan de verkoper voldoen zodra de auto wordt opgehaald. Zo bent u verzekerd van een correcte afhandeling zonder fysiek aanwezig te zijn.

Importauto veilig internationaal betalen?

Gaat u een auto kopen in Amerika of Dubai en wilt u veilig internationaal betalen? Maak dan gebruik van onze ecrow service. Voor meer informatie en de mogelijkheden, neem gerust contact op met de importauto specialisten van Marlog Car Handling. Zie hiervoor onderstaande contactgegevens.

Hulp nodig bij het importeren van een auto of ander voertuig?
Marlog Car Handling helpt u graag!

Neem contact op

info@mchnl.com

Weten hoeveel het gaat kosten?

Offerte aanvragen