Binnen 6 weken uw droomauto
20 jaar ervaring
Volledig ontzorgd van A tot Z
Oplossing op maat

Internationaal autotransport

Vraag een offerte aan

Home » Auto Import Services » Internationaal autotransport

Gaat u verhuizen naar het buitenland en wilt u uw auto mee verhuizen, wilt u een auto importeren of gaat u lekker toeren met uw auto in het buitenland? Dan zijn er verschillende opties op uw auto te transporteren. U kunt er natuurlijk voor kiezen uw auto zelf naar het buitenland te rijden. Maar gaat u verder weg, bijvoorbeeld naar Amerika, Dubai of Australië, dan is zelf rijden geen optie. Gelukkig zijn er internationale autotransporteurs, zoals Marlog Car Handling, die uw auto snel, veilig en voordelig naar het buitenland kan vervoeren.

Soorten autotransport

De meest populaire transportvormen om een auto te vervoeren zijn:

  • Wegtransport
  • Zeetransport
  • Luchttransport

Marlog Car Handling is gespecialiseerd in intercontinentaal transport en import van auto’s en andere motorvoertuigen. Om die reden verschepen wij vooral voertuigen. Maar op lokaal niveau combineren we dit geregeld met wegtransport om de auto vervoeren naar de haven of de eindbestemming.

Internationaal autotransport nodig?

Laat u adviseren door de transportspecialisten van Marlog Car Handling, voor de beste transportoplossing!

Neem contact op

Internationaal autotransport over de weg

Voor internationaal autotransport van kortere afstanden, bijvoorbeeld van of naar Duitsland, België of Frankrijk, zal de auto over de weg vervoerd worden. Dit kan per autoambulance, autotrailer of per container. Welke vorm van wegtransport u kiest is afhankelijk van de kosten, de snelheid en de beschikbaarheid.

Advies nodig voor het internationaal transporteren van uw auto over de weg? Wij adviseren u graag!

Internationaal autotransport over het water

Voor internationaal autotransport van grotere afstanden, bijvoorbeeld van of naar Amerika, Dubai of Australië, zal de auto in de meeste gevallen over het water vervoerd worden. Een auto verschepen is een veilige manier van autotransport, maar hiervoor moet u wel enige tijd uittrekken. Uw auto verschepen naar bijvoorbeeld Amerika zal tussen duurt tussen 4 en 12 weken. Afhankelijk van de bestemming en de manier van verschepen. Bij het verschepen van uw auto kunt u ervoor kiezen uw auto per container of per RoRo transport te verschepen. Bij de laatste methode wordt uw auto op het schip gereden en bij de eindbestemming wordt uw auto weer van het schip gereden (Roll-on/Roll-off).

Advies nodig voor het verschepen van uw auto? Neem gerust vrijblijvend contact op met Marlog Car Handling.

Internationaal autotransport door de lucht

Heeft u echt haast, dan is er nog een laatste alternatief om uw auto internationaal te transporteren: het vliegtuig. Het grote voordeel is dat uw auto in enkele dagen vervoerd kan worden, naar bijna elke plek in de wereld. Het nadeel is echter dat de kosten van deze vorm van internationaal autotransport ook vele malen duurder is, dan transport of de weg of over het water.

Internationaal autotransport kosten

De kosten voor internationaal autotransport zijn sterk afhankelijk van een aan factoren en vorm van transport die wordt gekozen. Kiest u voor transport over de weg, het water of door de lucht? Deze keuze is afhankelijk van uw budget, maar ook de afstand, de bestemming en de beschikbare tijd. Vraag daarom gerust een vrijblijvende offerte aan bij Marlog Car Handling. Wij adviseren u voor de voor u beste transportoplossing.

Voordelen Marlog Car Handling

Marlog Car Handling is gespecialiseerd in het importeren en verschepen van auto’s en andere motorvoertuigen over de hele wereld. Zo kunnen wij u altijd het juiste advies geven en bieden u de beste transportoplossing voor uw voertuig.

Betrouwbaar en onafhankelijk advies

Wij geven u altijd het beste en meest gunstige transportoplossing.

Persoonlijke en professionele service

Onze transport en import specialisten staan fulltime voor u klaar.

Voordelig internationaal autotransport

Door ons wereldwijde transport en import netwerk kunnen wij u de scherpste tarieven aanbieden in combinatie met de voor u beste transport oplossing.

Volledige import service

Naast het transporteren van uw auto, kunt u bij ons ook terecht voor het uitbesteden van het gehele import proces van uw voertuig. Ook wanneer u internationaal gaat verhuizen.

Benieuwd naar de mogelijkheden en de kosten?

Wilt u weten welke voor van autotransport het beste is voor het transporteren van uw auto en wat hiervan de kosten zijn? Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Marlog Car Handling. Onze experts adviseren u graag voor de beste transportoplossing op maat.

Hulp nodig bij het importeren van een auto of ander voertuig?
Marlog Car Handling helpt u graag!

Neem contact op

info@mchnl.com

Weten hoeveel het gaat kosten?

Offerte aanvragen