Binnen 6 weken uw droomauto
20 jaar ervaring
Volledig ontzorgd van A tot Z
Oplossing op maat

RDW import keuring & kenteken aanvragen

Vraag een offerte aan

Home » Auto Import Services » RDW import keuring & kenteken aanvragen

 

Een auto importeren door Marlog Car Handling gaat verder dan enkel het verschepen en inklaren van de import auto. Wij bieden u namelijk een complete auto import service om u volledig te ontzorgen in het import proces. Zo kunt u ook voor de RDW keuring en het aanvragen van het kenteken van uw import auto bij ons terecht. 

Wij verzorgen onder andere:

  • Europese typegoedkeuring / Duitse brief
  • Oldtimer keuringen
  • Verhuisgoed import
  • Voertuigaanpassingen
  • Reparaties / APK
  • BPM aangiftes (ook koerslijst en taxaties)

De hoogste kwaliteit

Onze loods medewerkers zijn gespecialiseerd in het laden en lossen van console containers.

Zeer voordelig

We bieden groepage mogelijkheden, waardoor we meerdere auto’s in een container kunnen verschepen.

Zeer snelle levering

We bieden wekelijkse afvaarten waardoor we uw transport zeer snel kunnen verzorgen.

Vrijblijvende offerte op maat

We bieden wekelijkse afvaarten waardoor we uw transport zeer snel kunnen verzorgen.

De beste service

Door onze jarenlange ervaring weten we een perfecte service te bieden, ook bij specifieke wensen denken we graag met u mee.

RDW import keuring

Marlog Car Handling beschikt over een compleet ingerichte werkplaats met de modernste apparatuur. Hierdoor bieden wij voor vrijwel iedere import auto een passende oplossing. 

Als erkend RDW keuringsstation, kunt bij ons terecht voor het uitvoeren van zowel TÜV als RDW keuring van uw import voertuig. Zo vinden er op ons logistiek centrum wekelijks keuringen plaats.

Een auto van buiten de EU moet ook een algemene periodieke keuring (APK) worden uitgevoerd. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht.

Kosten keuring import auto

Na de douane inklaring van uw import auto kunnen wij direct aan de slag. Voor veel auto’s van buiten de EU geldt dat eerst de verlichting moet worden aangepast conform EU-eisen. In onze werkplaats zal daarom altijd eerst een technische diagnose worden gesteld, zodat u precies weet wat er voor uw auto dient te gebeuren inclusief bijbehorende kosten.

Vanzelfsprekend voorzien wij u vooraf graag van een vrijblijvende prijsopgave voor de volledige homologatie en/of kentekenregistratie van uw import auto.

BPM afhandeling import auto

Voordat het Nederlandse kenteken aangevraagd kan gaan worden voor uw import auto, moet er eerst nog aangifte voor de Belasting van Personenauto’s en Motorrijwielen (BPM) gedaan worden. Als erkend RDW keuringsstation, kunt u voor de BPM afhandeling van import auto’s bij ons terecht. 

Kenteken aanvragen import auto

Is de import auto RDW gekeurd, voorzien van een geldig APK bewijs en de aangifte bpm gedaan? Dan kan het Nederlands kenteken voor uw import auto aangevraagd worden. Wij vragen de kentekenplaten graag voor u aan en monteren deze vervolgens voor u.

Let op: voordat u in Nederland de weg op mag met een gemotoriseerd voertuig, moet deze voorzien zijn van minimaal een WA-verzekering. Ook moet u motorrijtuigenbelasting (MRB) afdragen. Dit laatste wordt automatisch in gang gezet bij het op naam zetten van het voertuig.

Profiteer ook van onze complete auto import service

Laat u auto importeren door Marlog Car Handling en wij ontzorgen u in het volledige import proces van uw import auto. Ook voor de RDW keuring en het aanvragen van een kenteken van uw import auto. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op of vraag een offerte aan. Zo maken wij het importeren van uw auto makkelijk en betaalbaar.

Hulp nodig bij het importeren van een auto of ander voertuig?
Marlog Car Handling helpt u graag!

Neem contact op

info@mchnl.com

Weten hoeveel het gaat kosten?

Offerte aanvragen