Binnen 6 weken uw droomauto
20 jaar ervaring
Volledig ontzorgd van A tot Z
Oplossing op maat

Auto importeren amerika zo gaat marlog te werk

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Import auto Amerika

U wilt een auto importeren uit Amerika, maar weet u niet waar u moet beginnen? Of kunt u  wel wat hulp gebruiken? Geen probleem! Marlog Car Handling helpt u graag bij het importeren van een auto uit Amerika. Zowel voor particulieren als zakelijk. In deze blog leggen wij u uit hoe we te werk gaan en wat u van ons kunt verwachten.

Breed inzetbare dienstverlening rondom het auto import traject

Wij kunnen u ontzorgen in het complete proces, wanneer u een auto uit Amerika wilt importeren. Maar ook wanneer u advies nodig heeft of enkel hulp kunt gebruiken bij slechts een onderdeel van het importproces, kunt u rekenen op de specialisten van Marlog Car Handling. 

Onze dienstverlening is daarmee breed inzetbaar voor elk auto import vraagstuk. Zo kunnen wij onder andere het volgende verzorgen voor u:

  • De zoektocht: Het vinden van een geschikte Amerikaanse importauto.
  • Auto importeren AmerikaHet aankoopproces: Een Amerikaanse auto kopen.
  • Het verschepen: Het transport van de auto uit Amerika naar Nederland (of een andere haven in Europa).
  • Het transport over de weg: Het transport van de auto in Amerika naar de haven. Maar ook van de haven in Europa naar de gewenste locatie.
  • Het invoeren: Het zorgen voor de juiste papieren voor de douane en andere instanties.
  • De keuring: Het zorgen voor een wettelijke RDW keuring van de Amerikaans auto.
  • De BPM berekening: Voordat de Amerikaanse importauto een Nederlands kenteken krijgt moet de BPM berekend worden en worden ingediend bij de belastingdienst.
  • Het kenteken: Het verzorgen van de kentekenregistratie zodat de Amerikaanse importauto een Nederlands kenteken krijgt en dus de weg op mag.
  • Reparatie & onderhoud: het repareren van schades aan de importauto of het uitvoeren van onderhoud, voordat de auto de Nederlandse weg op mag.
  • Het wassen van de auto: Niet alleen het wassen voor aflevering van de importauto, maar ook eerder in het importproces in verband met eisen die gesteld kunnen worden aan reinheid van de auto.

Hoge servicegraad en expertise tegen een scherpe prijs

Door onze jarenlange ervaring met het importeren van Amerikaanse auto’s, hebben wij veel kennis van zaken en kunnen wij putten uit een breed netwerk. Dit merkt u dan ook in onze service en brede dienstverlening. En door juist effectief gebruik te maken van onze kennis en ons netwerk, kunnen wij de kosten voor u zo laag mogelijk houden. Hierdoor kunt u bij Marlog Car Handling uw auto importeren uit Amerika tegen een scherpe prijs.

Ook uw auto laten importeren uit Amerika bij Marlog Car Handling?

Vele liefhebbers van Amerikaanse auto’s gingen u al voor. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen bij het importeren van uw Amerikaanse auto? Neem vandaag nogcontact op met onze auto import specialisten. Informeer naar de mogelijkheden, laat u adviseren of vraag een offerte aan!

Auto import Amerika

Een auto importeren uit een ander land buiten Europa? Ook dan zit u bij Marlog Car Handling goed! Onze dienstverlening gaat verder dan enkel het importeren van voertuigen uit Amerika. Wilt u dus een auto importeren uit Dubai, Japan of Canada. Ook dan kunt u rekenen op Marlog Car handling!

Een auto, motor of boot importeren?

Marlog Car Handling helpt je graag.

Neem contact op

info@mchnl.com

Weten hoeveel het gaat kosten?

Offerte aanvragen