Binnen 6 weken uw droomauto
20 jaar ervaring
Volledig ontzorgd van A tot Z
Oplossing op maat

Een auto kopen in Dubai? De 3 grootste voordelen

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Wat maakt het nou zo aantrekkelijk om een auto te kopen in Dubai, en deze vervolgens te importeren? We leggen het u graag uit! In deze blog bespreken we de 3 grootste voordelen van een auto kopen in Dubai.

1. Exclusieve en unieke merken

In Nederland is het auto aanbod vrij beperkt. Het kan dan ook al snel lonen om voorbij de landsgrenzen te kijken, zeker wanneer u op zoek bent naar een specifiek model. Dat is dan ook direct de grote aantrekkingskracht van Dubai: het autoaanbod barst namelijk van de exclusieve en unieke merken en modellen! 

Bijkomend voordeel: de bijzondere en moeilijk verkrijgbare auto’s blijven in het droge woestijnklimaat van Dubai ook nog eens een stuk beter bewaard. Hiermee is de kans aanzienlijk groter dat u uw droomauto in optimale conditie vindt.

2. Import auto Dubai: gunstige prijzen

Het autoaanbod in Nederland wordt ook gekenmerkt door het hoge prijsniveau. Veel Europese landen zijn dan ook al interessanter qua prijsniveau dan Nederland. Maar het wordt pas echt interessant zodra u nog verder gaat kijken! Een auto kopen in Dubai is namelijk nog een stuk voordeliger. Ten opzichte van Europa liggen de verkoopprijzen op een zeer gunstig niveau, wat het importeren vanuit Dubai zeer aantrekkelijk maakt.

3. Importeren is niet gecompliceerd

Is een auto kopen en importeren vanuit Dubai dan geen ingewikkeld proces? Met de hulp van Marlog Car Handling zeker niet! We maken het importeren bijzonder eenvoudig, door ondersteuning te bieden bij het gehele traject, van de inland transport, zeevracht tot en met de handling. Dankzij connecties en samenwerkingen met lokale specialisten kan het traject snel en zorgvuldig afgehandeld worden. In opdracht van ons vinden er zelfs wekelijkse afvaarten plaats vanuit Dubai, wat ongekend is voor de branche!

Marlog Car Handling kan volledig ontzorgen, en biedt ondersteuning op het gebied van betalingsbemiddeling, het gereedmaken van alle benodigde documentatie, de verscheping en het natransport. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van een losse dienst, indien u de rest van het importproces zelf wil verzorgen.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het importeren van een auto uit Dubai? Neem dan contact op met ons op door te bellen naar +31 (0)165 305 060, te mailen naar info@mchnl.nl, of door direct een vrijblijvende offerte aan te vragen via ons offerteformulier.

Hulp nodig bij het importeren van een auto of ander voertuig?
Marlog Car Handling helpt u graag!

Neem contact op

info@mchnl.com

Weten hoeveel het gaat kosten?

Offerte aanvragen