Binnen 6 weken uw droomauto
20 jaar ervaring
Volledig ontzorgd van A tot Z
Oplossing op maat
Home » Blog

Auto verschepen Amerika? Volg deze 4 stappen

Gaat u verhuizen van buiten de Europese Unie naar Nederland of ander EU-lidstaat? Vaak kunt u voordelig uw auto importeren door deze mee te verhuizen. Wij vertellen u er hier graag meer over!

Auto verhuizen als inboedel? Zo bespaart u kosten!

Gaat u verhuizen van buiten de Europese Unie naar Nederland of ander EU-lidstaat? Vaak kunt u voordelig uw auto importeren door deze mee te verhuizen. Wij vertellen u er hier graag meer over!

In 7 stappen de Amerikaanse oldtimer van uw dromen

Wie droomt er niet van een Amerikaanse oldtimer. Maak uw droom werkelijkheid. Als auto import specialist van Amerikaanse oldtimers vertellen wij u graag hoe, aan de hand van dit stappenplan.

Kerstwens 2020 | Stichting Werkgroep De Ruyter

Roosendaal / NL dd. December 2020 Geachte en zeer gewaardeerde relatie We naderen langzaam het einde van een bewogen 2020. In de afgelopen maanden is er heel veel gebeurd en wel zo veel dat de wereld veranderd is , zowel zakelijk als...

Hulp nodig bij het importeren van een auto of ander voertuig?
Marlog Car Handling helpt u graag!

Marlog Car Handling staat voor

Alle voordelen om een voertuig te importeren en exporteren bij Marlog Car Handling zijn als volgt geformuleerd:

Professionaliteit

Marlog Car Handling staat voor totale professionaliteit. Door jarenlange ervaring en kennis van zaken is de onderneming uitgegroeid tot de grootste.

Persoonlijk

De persoonlijkheid die Marlog Car Handling uitstraalt komt met name door het enthousiaste ervaren personeel.

Betrouwbaar

Marlog Car Handling is een betrouwbare onderneming. Een betrouwbare partner die voor de klanten het gehele traject verzorgt en van plaats tot aankoop tot aan uw adres geleverd wordt.

Servicegericht

Bij Marlog Car Handling ligt klantvriendelijkheid ten grondslag. Doormiddel van flexibiliteit en het juiste personeel is Marlog instaat u professioneel en servicegericht te behandelen.

Neem contact op

info@mchnl.com

Weten hoeveel het gaat kosten?

Offerte aanvragen