Binnen 6 weken uw droomauto
20 jaar ervaring
Volledig ontzorgd van A tot Z
Oplossing op maat

Boten importeren uit Amerika

Home » Boten importeren uit Amerika

Bij Marlog Car Handling kunt u ook boten laten importeren uit Amerika. Denk bijvoorbeeld aan een snelle speedboot of een stijlvol jacht. De kleinere boten kunnen worden verscheept per container terwijl grotere jachten per roro verscheept worden. Een boot importeren uit Amerika, Canada, Dubai of een ander interessant land? Dan bent u bij Marlog Car Handling aan het juiste adres.

Vraag hier uw offerte aan

Boten per container of roro carrier laten importeren uit Amerika

De kleine motorbootjes of de speedboten kunnen makkelijk worden verscheept per container. De grotere jachten gaan per roro carrier. Hier zal een cradle op maat voor gemaakt moeten worden. Geef uw wensen door en wij zoeken voor u uit wat de beste optie zal zijn.

Wij hebben wekelijkse afvaarten vanaf alle grote havens in:

  • Amerika
  • Canada
  • Dubai

Waarom uw boot importeren?

Door ons wereldwijde agenten netwerk kunnen we vrijwel vanuit ieder land uw gewenste boot importeren. Daarnaast hebben wij vanuit Amerika en Canada zeer voordelige tarieven. Door wekelijkse afvaarten met groupage containers is het mogelijk om auto’s, motoren en boten voor een unieke prijs te importeren uit Amerika. Marlog Car Handling werkt uitsluitend met professionele car/boat handlers die gespecialiseerd zijn in het laden en lossen van voertuigen. Naast de import van boten kunnen wij ook de export van boten aanbieden naar ieder gewenst land. Zie huidige dollarkoers.

Verandering invoerrechten boten oorsprong USA

Een verandering in het BTW invoerrechten systeem van de Europese Douane.
https://europa.eu/rapid/press-release_IP-18-4083_en.htm

Deze maatregelen hebben ook betrekking op vaartuigen. Het invoerrechtenpercentage wordt verhoogd van 6% naar 31% Effectief vanaf vrijdag 22 Juni 2018 worden de vermelde artikelen belast met dit hogere invoertarief. Dit zal van kracht blijven zolang de VS zijn Staalwet niet intrekt!

De volgende regels zijn hierop van toepassing:

Het gaat om de OORSPRONG Verenigde Staten, niet om motoren/boten afkomstig uit de Verenigde Staten. Motoren/boten verscheept vanuit derde landen met Oorsprong Verenigde Staten vallen ook onder het aanvullende tarief. Indien de Oorsprong niet kan worden aangetoond en de motor/boot afkomstig is uit de Verenigde Staten dan is de Oorsprong op de invoeraangifte ook Verenigde Staten

Het gaat om een aanvullend tarief van 25%, wat wil zeggen

  • 6% invoerrechten over de Douanewaarde
  • 25% aanvullende rechten over de Douanewaarde
  • 21% BTW over de invoerrechten, aanvullende rechten en de Douanewaarde

Een auto, motor of boot importeren?

Marlog Car Handling helpt je graag.

Neem contact op

info@mchnl.com

Weten hoeveel het gaat kosten?

Offerte aanvragen