Binnen 6 weken uw droomauto
20 jaar ervaring
Volledig ontzorgd van A tot Z
Oplossing op maat

Voertuig exporteren

Naast importeren is Marlog Car Handling is ook specialist in het exporteren van voertuigen naar naar elke gewenste locatie wereldwijd.

Vraag een offerte aan

Home » Export

Voertuigen exporteren naar elk continent

Schakel Marlog Car Handling voor het exporteren van voertuigen naar elk gewenst continent. Wekelijks worden er bij Marlog Car Handling auto’s en andere voertuigen geëxporteerd over de hele wereld. Wilt u bijvoorbeeld een voertuig exporteren naar Amerika, Australië of Dubai? Wij regelen het voor u!  Doormiddel van ons wereldwijde agentennetwerk is het mogelijk export te verwezenlijken naar alle continenten. Alle voertuigen worden professioneel geladen door een vakkundig team.

Exporteren van elk soort voertuig

Onze export service is net als het begrip ‘voertuig’ breed. Zo kunt u bij ons terecht voor het exporteren van elk soort voertuig. Denk aan het exporteren van een auto, oldtimer, motor of boot. De specialisten van Marlog Car Handling exporteren uw voertuig voor u.

Van Advies tot compleet ontzorgt

Wij snappen dat het ingewikkeld kan zijn voor een particulier of liefhebber om een voertuig te exporteren. Wilt u dus een voertuig exporteren en daarbij compleet ontzorgt worden? Op Marlog Car Handling kunt u rekenen! Maar ook bedrijven, organisaties en clubs kunnen hiervoor bij ons terecht. Heeft u al enige ervaring of wilt u zelf de touwtjes in handen houden? 

Ook voor enkel advies, of het uitbesteden van een onderdeel binnen export proces, kunt u bij ons terecht. Denk bijvoorbeeld aan het verschepen van het voertuig. 

Of u dus alleen advies nodig heeft of compleet ontzorgt wilt worden bij het exporteren van een voertuig. Wij van Marlog Car Handling staan voor u klaar!

Oldtimers vakkundig vervoeren

Ook oldtimerclubs en youngtimer verenigingen kunnen bij Marlog Car Handling terecht. Denkt u bijvoorbeeld aan een tour in Amerika met verschillende oldtimers. Al deze klassiekers kan Marlog Car Handling snel en vakkundig vervoeren. De auto’s of motoren worden dan ook weer netjes afgeleverd in Roosendaal of bij u voor de deur.

Gunstige tarieven en kennis op locatie

Ons wereldwijde import en export netwerk zorgt ervoor dat wij altijd op de hoogte zijn van de actuele export wet en regelgeving. Van wereldwijd tot zelfs lokaal niveau. Hierdoor bent u er zeker van dat uw voertuig op de juiste wijze geëxporteerd wordt. Daarnaast kunnen wij mede door ons betrouwbare wereldwijde netwerk kosten voor u besparen en u altijd voorzien van het juiste advies.

Export havens wereldwijd

We kunnen uw voertuig exporteren naar elk gewenste locatie wereldwijd. Daarbij hebben we ook, verdeeld over de wereld, vaste havens waar we wekelijks naartoe voertuigen exporteren. Door onze wekelijkse afvaarten naar deze havens kunnen we het exporteren van verschillende voertuigen combineren. Dit zorgt voor kostenbesparing en dus lagere exporttarieven.

Marlog Car Handling uw ideale partner!

Kortom export van voertuigen; bij Marlog Car Handling bent u als bedrijf of liefhebber aan het juiste adres. Het is een organisatie welke gespecialiseerd is in wereldwijd transporteren van bijzondere auto’s, motoren en boten. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden rondom het exporteren van voertuigen? Bel +31 (0)165 305 060, mail naar info@mchnl.com of vraag vrijblijvend een offerte aan!

De hoogste kwaliteit

Onze loods medewerkers zijn gespecialiseerd in het laden en lossen van console containers.

Zeer voordelig

We bieden groepage mogelijkheden, waardoor we meerdere auto’s in een container kunnen verschepen.

Zeer snelle levering

We bieden wekelijkse afvaarten waardoor we uw transport zeer snel kunnen verzorgen.

Vrijblijvende offerte op maat

We bieden wekelijkse afvaarten waardoor we uw transport zeer snel kunnen verzorgen.

De beste service

Door onze jarenlange ervaring weten we een perfecte service te bieden, ook bij specifieke wensen denken we graag met u mee.

Hulp nodig bij het importeren van een auto of ander voertuig?
Marlog Car Handling helpt u graag!

Neem contact op

info@mchnl.com

Weten hoeveel het gaat kosten?

Offerte aanvragen