+31 (0)165 305 060
Maandag t/m Vrijdag 8:00 tot 17:00

Kentekenprocedure/ Homologatie

Ook Marlog Car Handling is nu gespecialiseerd op het gebied van homologaties en kentekeninschrijvingen voor auto’s van buiten de EU. Wij beschikken over een breed netwerk, ruime kennis en jarenlange ervaring op het gebied van auto import. Hierdoor bieden we voor vrijwel iedere auto een passende oplossing.

Bovendien beschikken wij over een compleet ingerichte werkplaats met moderne apparatuur, waardoor we alle benodigde faciliteiten in eigen beheer hebben. Zowel voor het technisch gereed maken van auto’s als ook voor het uitvoeren van diverse keuringen. Zo vinden er op ons logistiek centrum wekelijks RDW en TÜV keuringen plaats.

Wij verzorgen onder andere:

  • Europese typegoedkeuring / Duitse brief
  • Oldtimer keuringen
  • Verhuisgoed import
  • Voertuigaanpassingen
  • Reparaties / APK
  • BPM aangiftes (ook koerslijst en taxaties)

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

Na douane inklaring van uw auto kunnen wij direct aan de slag. Voor veel auto’s van buiten de EU geldt dat eerst de verlichting moet worden aangepast conform EU-eisen. In onze werkplaats zal daarom altijd eerst een technische diagnose worden gesteld, zodat u precies weet wat er voor uw auto dient te gebeuren inclusief bijbehoren kosten.

Vanzelfsprekend voorzien wij u vooraf graag van een vrijblijvende prijsopgave voor de volledige homologatie en/of kentekeninschrijving van uw auto.

Onze loods medewerkers zijn gespecialiseerd in het laden en lossen van console containers.

We bieden groepage mogelijkheden, waardoor we meerdere auto’s in een container kunnen verschepen.

We bieden wekelijkse afvaarten waardoor we uw transport zeer snel kunnen verzorgen.

Iedere aanvraag wordt persoonlijk in behandeling genomen waarna wij een passende offerte toesturen.

Door onze jarenlange ervaring weten we een perfecte service te bieden, ook bij specifieke wensen denken we graag met u mee.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!