Binnen 6 weken uw droomauto
20 jaar ervaring
Volledig ontzorgd van A tot Z
Oplossing op maat

Voertuig importeren

Vraag een offerte aan

Home » Import

Marlog Car Handling is specialist in het importeren van voertuigen van buiten Europa van en naar elke gewenste locatie. 

Wilt u een voertuig importeren van buiten Europa? Schakel Marlog Car Handling in! Door onze jarenlange kennis en ervaring zal uw voertuig worden geladen, vervoerd en gelost met de grootste zorg.

Importeren van elk soort voertuig

Een voertuig is natuurlijk een erg breed begrip, maar dat is onze service op dit gebied ook. Zo kunt u op onze expertise rekenen voor het importeren van een auto, oldtimer, motor en zelfs voor het importeren van een boot.

Intercontinentaal voertuigen import

Ook ons werkgebied is breed te noemen. Zo kunnen wij uw voertuig importeren vanuit elk gewenst land buiten Europa. Dus of het nu gaat om een auto importeren uit Dubai of het importeren van een oldtimer uit Amerika. U kunt rekenen op de de import specialisten van Marlog Car Handling.

Kennis op locatie

In het land waar u het voertuig heeft gekocht kunt u ervoor kiezen om Marlog Car Handling het voortransport uit te laten voeren of u kunt zelf het transport naar de uitgaande haven regelen. Marlog Car Handling beschikt in de meeste gevallen over agenten die ons kunnen helpen. Na het inklaren van het voertuig kunt u tevens kiezen om het voertuig te laten bezorgen op een gewenste locatie of dat u het voertuig zelf ophaalt bij de vestiging in Roosendaal.

Keuring van het import voertuig

Veel voertuigen van buiten de EU moeten namelijk eerst worden aangepast naar de Europese regelgeving. Denk bijvoorbeeld aan aanpassen van koplampen en knipperlichten. Ook zal de auto RDW gekeurd moeten worden. Ook het keuren van het import voertuig kunt u door ons laten uitvoeren. Zo hebben wij een eigen ingerichte werkplaats op onze locatie in Roosendaal. Wij zullen eerst altijd een diagnose stellen, zodat u weet wat er aan de auto moeten gebeuren tegen welke kosten.

Kenteken van het import voertuig

Naast de keuring van het import voertuig kan Marlog Car Handling u ook begeleiden bij de kenteken procedure. Naast het voertuig van een Nederlands kenteken voorzien, kunnen wij ook de BPM aanvraag begeleiden.

Importeren op maat

Of het nu gaat om enkel het transport of het verschepen van een voertuig, of het ontzorgen in het totale importproces. Wij kunnen onze importservice afstemmen op uw behoefte. Zo kunnen we u altijd een passende oplossing bieden voor het importeren van uw voertuig. 

Eenvoudig en voordelig

Door onze jarenlange ervaring hebben wij ook een breed internationaal netwerk op kunnen bouwen. Ook kunnen wij het verschepen van verschillende voertuigen combineren en tegelijkertijd uitvoeren. Hierdoor kunnen wij snel voor u schakelen en werken wij met scherpe tarieven. 

Ook uw voertuig importeren?

Heeft u enkel advies nodig of wilt u dat het importeren van uw voertuig van A tot Z geregeld wordt? Neem dan vandaag nog contact op met Marlog Car Handling. Bel of mail met ons en bespreek de mogelijkheden. Of vraag onderstaand vrijblijvend een offerte aan.

Vraag hier een offerte aan

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Hulp nodig bij het importeren van een auto of ander voertuig?
Marlog Car Handling helpt u graag!

De voordelen

Er zijn verschillende voordelen om een auto te laten importeren vanuit een ander land. Een voorbeeld is Amerika; door de gunstige dollarkoers, exclusieve klassiekers en een groot aanbod is de USA een zeer interessante markt om uw auto te kopen.

Volledig

Marlog Car Handling kan vanaf de plaats van aankoop van het voertuig het volledige traject uit uw handen nemen. U hoeft niets zelf te regelen; wij houden u tijden het gehele traject op de hoogte.

Voordelig

Marlog Car Handling kan concurrerende tarieven neerleggen. Dit komt door de hoeveelheid dat Marlog Car Handling verscheept.

Snel

Door de samenwerking met het wereldwijde agentennetwerk importeert en exporteert Marlog Car Handling de voertuigen snel. Zo kunnen wij nagenoeg wekelijkse afvaarten aanbieden van uit de hele wereld.

Servicegericht

Door het klantgerichte personeel staat Marlog Car Handling altijd voor u klaar en zullen wij uw wensen en behoeften zo goed mogelijk vervullen.

Veilig

Het is volkomen veilig om uw voertuig via Marlog Car Handling te transporteren. Het voertuig zal door het specialistisch team aan u worden geleverd. Voertuigen worden professioneel in containers verscheept en worden met de juiste instrumenten geladen en gelost. Daarbij zijn er 24/7 camera’s en worden er foto’s gemaakt van het lossen.

Neem contact op

info@mchnl.com

Weten hoeveel het gaat kosten?

Offerte aanvragen