+31 (0)165 305 060
Maandag t/m Vrijdag 8:00 tot 17:00

Import

Wanneer u een voertuig heeft gekocht in het buitenland kan Marlog Car Handling deze transporten naar elke gewenste locatie. Hetzelfde geldt voor export van voertuigen over de gehele wereld. Door de uitgebreide kennis en ervaring zal uw voertuig worden geladen, vervoerd en gelost. Er zijn verschillende mogelijkheden voor importeren van voertuigen:

Inland Transport

In het land waar u het voertuig heeft gekocht kunt u er voor kiezen om Marlog Car Handling het voortransport te laten doen of u kunt zelf het transport naar de uitgaande haven regelen. Marlog Car Handling beschikt in vele gevallen van agenten die ons kunnen helpen. Na de inklaringen van het voertuig kunt u tevens kiezen om het voertuig te laten bezorgen op gewenste locatie of dat u het voertuig zelf ophaalt bij de vestiging in Roosendaal.

Zeevracht

Vervolgens zal het voertuig door onze ervaren partners in een container worden geladen. Het voertuig zal worden uitgeschreven bij de douane in het desbetreffende land. Wanneer alle documenten in orde zijn zal het voertuig worden verscheept naar de haven van bestemming. Bij aankomst wordt het schip gelost en zal de container in vele gevallen, vaak vanuit Rotterdam of Antwerpen, worden vervoerd naar onze vestiging loods in Roosendaal.

Lossen en Inklaren

Op de vestiging in Roosendaal wordt de container professioneel gelost. Daarna wordt het voertuig door onze douane ingeklaard. Wanneer het voertuig gelost is, wordt u op de hoogte gebracht en krijgt u vijf dagen de tijd om het voertuig op te halen, daarna zullen er opslagkosten worden berekend. U kunt er uiteraard ook voor kiezen om Marlog Car Handling het voertuig bij u voor de deur af te laten leveren.

Voor de export van voertuigen geldt hetzelfde principe maar dan precies omgekeerd. Voor Marlog Car Handling is niets onmogelijk. Steeds meer voertuigen hebben via Marlog Car Handling hun nieuwe trotse eigenaar gevonden! Bij twijfel vul gerust de offerte in of contact ons en wij helpen u graag verder.

Voordelen

Er zijn verschillende voordelen om een auto te laten importeren vanuit een ander land. Een voorbeeld is Amerika; door de gunstige dollarkoers, exclusieve klassiekers en een groot aanbod is de USA een zeer interessante markt om uw auto te kopen.

  1. Volledig: Marlog Car Handling kan vanaf de plaats van aankoop van het voertuig het volledige traject uit uw handen nemen. U hoeft niets zelf te regelen; wij houden u tijden het gehele traject op de hoogte.
  2. Veilig: het is volkomen veilig om uw voertuig via Marlog Car Handling te transporteren. Het voertuig zal door het specialistisch team aan u worden geleverd. Voertuigen worden professioneel in containers verscheept en worden met de juiste instrumenten geladen en gelost. Daarbij zijn er 24/7 camera’s en worden er foto’s gemaakt van het lossen.
  3. Snel: door de samenwerking met het wereldwijde agentennetwerk importeert en exporteert Marlog Car Handling de voertuigen snel. Zo kunnen wij nagenoeg wekelijkse afvaarten aanbieden van uit de hele wereld.
  4. Servicegericht: door het klantgerichte personeel staat Marlog Car Handling altijd voor u klaar en zullen wij uw wensen en behoeften zo goed mogelijk vervullen.
  5. Voordeligimporteren: Marlog Car Handling kan concurrerende tarieven neerleggen. Dit komt door de hoeveelheid dat Marlog Car Handling verscheept.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!