Binnen 6 weken uw droomauto
20 jaar ervaring
Volledig ontzorgd van A tot Z
Oplossing op maat

Gespecialiseerd in het laden en lossen van voertuigen

Scherp geprijsd door onze groupage mogelijkheden

Binnen 6 weken uw droomvoertuig voor de deur

Wanneer u een voertuig heeft gekocht in het buitenland kan Marlog Car Handling deze transporten naar elke gewenste locatie. Door de uitgebreide kennis en ervaring zal uw voertuig worden geladen, vervoerd en gelost. Er zijn verschillende mogelijkheden voor importeren van voertuigen:

Inland Transport

In het land waar u het voertuig heeft gekocht kunt u er voor kiezen om Marlog Car Handling het voortransport uit te laten voeren of u kunt zelf het transport naar de uitgaande haven regelen. Marlog Car Handling beschikt in vele gevallen over agenten die ons kunnen helpen. Na het inklaren van het voertuig kunt u tevens kiezen om het voertuig te laten bezorgen op gewenste locatie of dat u het voertuig zelf ophaalt bij de vestiging in Roosendaal.

Zeevracht

Na het aanleveren in het warehouse van onze zal het voertuig door onze ervaren partners in een container worden geladen. Het voertuig zal worden uitgeschreven bij de douane in het desbetreffende land.

Zodra alle documenten in orde zijn zal het voertuig worden verscheept naar de haven van bestemming.

Bij aankomst wordt het schip gelost en zal de container in vele gevallen, vaak vanuit Rotterdam of Antwerpen, worden vervoerd naar onze vestiging in Roosendaal.

Kentekenafhandeling kan worden geregeld voor Nederlandse klanten en Homologatie kan worden verzorgd door Marlog Car Handling.

Lossen en inklaren

Op de vestiging in Roosendaal wordt de container professioneel gelost. Daarna wordt het voertuig door onze douane ingeklaard. Wanneer het voertuig gelost is, wordt u op de hoogte gebracht en krijgt u vijf dagen de tijd om het voertuig op te halen, daarna zullen er opslagkosten worden berekend. U kunt er uiteraard ook voor kiezen om Marlog Car Handling het voertuig bij u voor de deur af te laten leveren. Voor de export van voertuigen geldt hetzelfde principe maar dan precies omgekeerd. Voor Marlog Car Handling is niets onmogelijk. Steeds meer voertuigen hebben via Marlog Car Handling hun nieuwe trotse eigenaar gevonden! Bij twijfel vul gerust de offerte in of contact ons en wij helpen u graag verder.

Homologatie

Kentekenprocedure
Gaat u een auto kopen in Amerika of Canada, of een auto kopen in Dubai? Dan moet u er rekening mee houden dat deze vaak (nog) niet voldoet aan de technische normen en regels zoals die binnen Europa zijn vastgesteld. Voor het snel en zonder problemen verkrijgen van deze goedkeuring werken wij samen de Duitse TUV. Hierdoor kunnen we snelheid garanderen en verzekeren wij ook dat met minimale aantal aanpassingen doorgevoerd hoeft te worden. Marlog Car Handling beschikt over een eigen werkplaats/ workshop ingericht voor deze technische aanpassingen en eventueel benodigde APK keuringen. Na het verkrijgen van de EU type goedkeuring kunnen wij het voertuig eenvoudig op kenteken zetten.

Doormiddel van de juiste partners en jarenlange ervaring bewandelen wij de beste wegen om de homologatie zo snel mogelijk en tegen zeer aantrekkelijke tarieven uit te voeren.

Vraag hier een offerte aan

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Een auto, motor of boot importeren?

Marlog Car Handling helpt je graag.

De voordelen

Er zijn verschillende voordelen om een auto te laten importeren vanuit een ander land. Een voorbeeld is Amerika; door de gunstige dollarkoers, exclusieve klassiekers en een groot aanbod is de USA een zeer interessante markt om uw auto te kopen.

Volledig

Marlog Car Handling kan vanaf de plaats van aankoop van het voertuig het volledige traject uit uw handen nemen. U hoeft niets zelf te regelen; wij houden u tijden het gehele traject op de hoogte.

Voordelig

Marlog Car Handling kan concurrerende tarieven neerleggen. Dit komt door de hoeveelheid dat Marlog Car Handling verscheept.

Snel

Door de samenwerking met het wereldwijde agentennetwerk importeert en exporteert Marlog Car Handling de voertuigen snel. Zo kunnen wij nagenoeg wekelijkse afvaarten aanbieden van uit de hele wereld.

Servicegericht

Door het klantgerichte personeel staat Marlog Car Handling altijd voor u klaar en zullen wij uw wensen en behoeften zo goed mogelijk vervullen.

Veilig

Het is volkomen veilig om uw voertuig via Marlog Car Handling te transporteren. Het voertuig zal door het specialistisch team aan u worden geleverd. Voertuigen worden professioneel in containers verscheept en worden met de juiste instrumenten geladen en gelost. Daarbij zijn er 24/7 camera’s en worden er foto’s gemaakt van het lossen.

Neem contact op

info@mchnl.com

Weten hoeveel het gaat kosten?

Offerte aanvragen