+31 (0)165 305 060
Maandag t/m Vrijdag 8:00 tot 17:00

Amerikaanse oldtimers

 DE HOOGSTE KWALITEIT

 ZEER VOORDELIG

 ZEER SNELLE LEVERING

Wilt u Amerikaanse oldtimers exporteren naar een ander land of wilt u juist een oldtimer die te koop staat importeren naar Nederland? U schakelt Marlog Car Handling in voor het volledige transportproces. Wanneer u een oldtimer die te koop staat wilt exporteren, komt er een hoop bij kijken. Uw zorgen worden uit handen genomen en u bent verzekerd van een snelle levering, in Nederland of ver daarbuiten.

Amerikaanse oldtimers exporteren: wat zijn de voorwaarden?

Om een voorspoedige export te garanderen, is het belangrijk dat er maximaal 5 liter aan brandstof in de tank zit, eventuele startcodes op het dashboard achtergelaten worden en alle papieren, reservesleutels en codes afgegeven worden. Zijn alle benodigdheden in goede orde ontvangen, dan kan de export van start gaan. Dankzij deze voordelen gaan onze klanten keer op keer de samenwerking met ons aan:

  • Zeer snelle levering
  • Vrijblijvende offerte op maat
  • Zeer voordelige export
  • Hoogste kwaliteit
  • Optimale service

Containervracht om Amerikaanse oldtimers te exporteren

Containervervoer is de meest veilige manier om een voertuig te vervoeren. De container wordt in onze loods in Roosendaal geladen en geseald. Daarna wordt de container naar de desbetreffende haven gebracht om op de boot geladen te worden. Het grote voordeel van containervervoer is dat het mogelijk is om meerdere goederen te verschepen dan enkel het voertuig.

Ontvang altijd een totaalprijs voor de export van Amerikaanse oldtimers die te koop staan

Aan de hand van bepaalde aspecten zoals het type auto en het bouwjaar wordt de uiteindelijk totaalprijs voor u uitgerekend. Wilt u de exacte prijs weten voor het exporteren van de Amerikaanse oldtimers die u te koop heeft staan? Neem dan contact met ons op via +31 (0)165 305 060. Ook voor meer informatie of vragen staan onze deskundige medewerkers u graag te woord.

Onze loods medewerkers zijn gespecialiseerd in het laden en lossen van console containers.

We bieden groepage mogelijkheden, waardoor we meerdere auto’s in een container kunnen verschepen.

We bieden wekelijkse afvaarten waardoor we uw transport zeer snel kunnen verzorgen.

We bieden wekelijkse afvaarten waardoor we uw transport zeer snel kunnen verzorgen.

Door onze jarenlange ervaring weten we een perfecte service te bieden, ook bij specifieke wensen denken we graag met u mee.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!