Binnen 6 weken uw droomauto
20 jaar ervaring
Volledig ontzorgd van A tot Z
Oplossing op maat

Auto importeren Amerika

Marlog Car Handling is dé auto import expert om in te schakelen als u een auto wilt importeren uit Amerika. Wij maken het importeren van een auto uit de USA bijzonder eenvoudig. Door de lage dollarkoers en onze scherpe prijzen loont het om een auto of sportwagen door ons te laten invoeren. Voor het importeren van een auto uit Amerika betaalt u bij Marlog Car Handling een vaste prijs, waarin alle kosten van het import proces zijn opgenomen. Door ons wereldwijde netwerk heeft u ook de garantie dat het transport van de auto in korte tijd is geregeld. Zodoende hoeft u niet lang te wachten op uw droomauto.

Vraag een offerte aan

De hoogste kwaliteit

Zeer voordelig

Snelle levering

Auto laten importeren uit Amerika tegen lage kosten

Als u door Marlog Car Handling uw auto laat importeren uit Amerika profiteert u van lage kosten. Om een auto te laten invoeren uit Amerika betaalt u onder meer invoerrechten. De invoerkosten verschillen per voertuig. Voor het importeren van een jonge auto uit de USA betaalt u doorgaans de aankoopprijs en transportkosten, 10% invoerrechten, 21% BTW en BPM afhandeling. De kosten die Marlog Car Handling rekent voor het importeren van een auto uit Amerika liggen erg laag, maar dat is niet alles. Wij organiseren het complete transportproces voor u. Vanaf de aankoop van het voertuig tot de aflevering bij u thuis. Uiteraard houden wij u op de hoogte van het hele proces. Bij Marlog Car Handling is uw auto in veilige handen. Wij garanderen een snelle import van uw auto uit Amerika.

Doeltreffend en snel uw auto laten invoeren uit Amerika

Marlog Car Handling is sinds 2000 uitgegroeid tot een van de grootste importeurs van Europa. In de afgelopen jaren hebben wij een internationaal netwerk opgebouwd en daar kunt u van profiteren. Gaat u een auto kopen in Amerika, dan zorgen wij ervoor dat u deze veilig kunt importeren. Ons klantenbestand bestaat uit privéverzamelaars, liefhebbers en zakelijke partners.

Auto import expert met jarenlange ervaring

Met onze jarenlange ervaring in de auto import uit Amerika kunnen wij u een uitgebreide service bieden. Vanuit kantoren in Roosendaal en Almere begeleidt Marlog Car Handling u met de aankoop van het voertuig tot aan de aflevering bij u voor de deur. U heeft geen omkijken meer naar het transportproces, alles wordt voor u geregeld en u hoeft alleen nog maar na te denken over het in ontvangst nemen van de sleutel en waar uw eerste ritje naartoe zal gaan. Wilt u Marlog Car Handling inschakelen voor het importeren van een auto uit de USA? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem via +31 (0)165 305 062 telefonisch contact met ons op.

De hoogste kwaliteit

Onze loods medewerkers zijn gespecialiseerd in het laden en lossen van console containers.

Zeer voordelig

We bieden groepage mogelijkheden, waardoor we meerdere auto’s in een container kunnen verschepen.

Zeer snelle levering

We bieden wekelijkse afvaarten waardoor we uw transport zeer snel kunnen verzorgen.

Vrijblijvende offerte op maat

We bieden wekelijkse afvaarten waardoor we uw transport zeer snel kunnen verzorgen.

De beste service

Door onze jarenlange ervaring weten we een perfecte service te bieden, ook bij specifieke wensen denken we graag met u mee.

Amerikaanse auto import in 7 stappen

Lees onze blog

Een auto, motor of boot importeren?

Marlog Car Handling helpt je graag.

Neem contact op

info@mchnl.com

Weten hoeveel het gaat kosten?

Offerte aanvragen