Binnen 6 weken uw droomauto
20 jaar ervaring
Volledig ontzorgd van A tot Z
Oplossing op maat

Auto importeren Amerika

Vraag een offerte aan

Home » Import » Auto importeren Amerika

Marlog Car Handling is dé auto import expert om in te schakelen als u een auto wilt importeren uit Amerika. Wij maken het importeren van een auto uit de USA bijzonder eenvoudig. Doordat wij wekelijks auto’s en andere voertuigen verschepen vanuit Amerika, profiteert u bij ons van scherpe transport tarieven. Voor het importeren van een auto uit Amerika betaalt u bij Marlog Car Handling een vaste prijs, waarin alle kosten van het import proces zijn opgenomen. Door ons wereldwijde netwerk heeft u ook de garantie dat het transport van de auto in korte tijd is geregeld. Zodoende hoeft u niet lang te wachten op uw import auto.

Auto laten importeren uit Amerika door een betrouwbare partner

Als u door Marlog Car Handling uw auto laat importeren uit Amerika profiteert u van lage kosten. Om een auto te laten invoeren uit Amerika betaalt u onder meer invoerrechten. De invoerkosten verschillen per voertuig. Voor het importeren van een jonge auto uit de USA betaalt u doorgaans de aankoopprijs en transportkosten, 10% invoerrechten, 21% BTW en BPM afhandeling. De kosten die Marlog Car Handling rekent voor het importeren van een auto uit Amerika liggen erg laag, maar dat is niet alles. Wij organiseren het complete transportproces voor u. Vanaf de aankoop van het voertuig tot de aflevering bij u thuis. Uiteraard houden wij u op de hoogte van het hele proces. Bij Marlog Car Handling is uw auto in veilige handen. Wij garanderen een snelle import van uw auto uit Amerika.

Doeltreffend en snel uw auto laten invoeren uit Amerika

Marlog Car Handling is sinds 2000 uitgegroeid tot een van de grootste importeurs van Europa. In de afgelopen jaren hebben wij een internationaal netwerk opgebouwd en daar kunt u van profiteren. Gaat u een auto kopen in Amerika, dan zorgen wij ervoor dat u deze veilig kunt importeren. Ons klantenbestand bestaat uit privéverzamelaars, liefhebbers en zakelijke partners.

Importeren van de populairste Amerikaanse auto’s

Als specialist op het gebied van auto’s importeren en verschepen uit Amerika kennen wij de markt als geen ander. Zo importeren wij geregeld populaire Amerikaanse auto’s als:

 • Chevrolet Camaro
 • Dodge Challeger
 • Dodge Charger
 • Dodge Ram
 • Ford Edge
 • Ford Explorer
 • Ford F150
 • Ford Mustang

Maar ook voor het importeren en verschepen van andere Amerikaanse automerken, zoals Corvette of Jeep, of andere modellen kunt u bij Marlog Car Handling terecht.

Wekelijkse afvaart voor de import en export van een auto of motor uit Amerika

Met een wekelijkse afvaart vanuit Amerika kunnen wij uw auto, motor of boot snel naar uw gewenste bestemming importeren. Het gehele traject wordt door Marlog Car Handling uit handen genomen. Na de aankoop regelt Marlog Car Handling het gehele proces: Inland tranport, zeevracht en handling. Wekelijkse afvaart vanuit Amerika is in deze branche ongekend!

Volledig ontzorgd door Marlog Car Handling

Zowel op het gebied van de export als de import van een auto of motor uit Amerika kunnen onze medewerkers u volledig ontzorgen. Wij kunnen u onder meer ondersteunen met:

 • Betalingsbemiddeling
 • Alle documentatie
 • Verschepen van het voertuig
 • Natransport

Verder kunt u natuurlijk ook van een losse dienst gebruikmaken. Bijvoorbeeld als u alleen een document nodig heeft voor het invoeren van een auto uit Amerika.

Auto import expert met jarenlange ervaring

Met onze jarenlange ervaring in de auto import uit Amerika kunnen wij u een uitgebreide service bieden. Vanuit kantoren in Roosendaal en Almere begeleidt Marlog Car Handling u met de aankoop van het voertuig tot aan de aflevering bij u voor de deur. U heeft geen omkijken meer naar het transportproces, alles wordt voor u geregeld en u hoeft alleen nog maar na te denken over het in ontvangst nemen van de sleutel en waar uw eerste ritje naartoe zal gaan. Wilt u Marlog Car Handling inschakelen voor het importeren van een auto uit de USA? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem via +31 (0)165 305 062 telefonisch contact met ons op.

Wilt u enkel ondersteuning bij het importeren van uw auto uit Amerika in plaats van dat Marlog het gehele importproces uit handen neemt? Kijk dan eens op importautos.nl.

De hoogste kwaliteit

Onze loods medewerkers zijn gespecialiseerd in het laden en lossen van console containers.

Zeer voordelig

We bieden groepage mogelijkheden, waardoor we meerdere auto’s in een container kunnen verschepen.

Zeer snelle levering

We bieden wekelijkse afvaarten waardoor we uw transport zeer snel kunnen verzorgen.

Vrijblijvende offerte op maat

We bieden wekelijkse afvaarten waardoor we uw transport zeer snel kunnen verzorgen.

De beste service

Door onze jarenlange ervaring weten we een perfecte service te bieden, ook bij specifieke wensen denken we graag met u mee.

Amerikaanse auto import in 7 stappen

Lees onze blog

Hulp nodig bij het importeren van een auto of ander voertuig?
Marlog Car Handling helpt u graag!

Neem contact op

info@mchnl.com

Weten hoeveel het gaat kosten?

Offerte aanvragen