Binnen 6 weken uw droomauto
20 jaar ervaring
Volledig ontzorgd van A tot Z
Oplossing op maat

Auto importeren als verhuisgoed

Vraag een offerte aan

Home » Import » Auto importeren als verhuisgoed

Als u van plan bent om binnenkort naar Nederland te immigreren, dan kunt uw auto meenemen door deze te importeren als verhuisgoed. Bij het invoeren van een auto als verhuisgoed komen nogal wat regels en wetten kijken. Daarom is het verstandig om hiervoor een gespecialiseerde importeur als Marlog Car Handling in te schakelen. Wij hebben alle kennis en ervaring in huis om uw auto in korte tijd en tegen een aantrekkelijk tarief als verhuisgoed naar Nederland te importeren.

Auto importeren als verhuisgoed: wel of geen belasting betalen?

Wist u dat u voor het importeren van een auto als verhuisgoed verschillende belastingen moet betalen? De deskundige medewerkers van Marlog Car Handling vertellen u daar graag meer over. U moet onder andere rekening houden met BTW, BPM en invoerrechten. Het is echter ook mogelijk dat u in aanmerking komt voor een verhuisboedelvrijstelling. In dat geval hoeft u geen belasting te betalen voor het invoeren van een auto als verhuisgoed. Om in aanmerking te komen voor deze vrijstelling, dient u aan diverse voorwaarden te voldoen. Ook daarover kunnen wij u informeren.

Auto laten invoeren als verhuisgoed door Marlog Car Handling

Marlog Car Handling is een van de grootste specialisten van Europa op het gebied van import en export. Wij zorgen er voor dat alles zo snel mogelijk wordt geregeld. Heeft u nog vragen over het invoeren van een auto als verhuisgoed? Of wilt u gebruikmaken van onze andere diensten? Neem dan via +31 (0)165 305 062 telefonisch contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

De hoogste kwaliteit

Onze loods medewerkers zijn gespecialiseerd in het laden en lossen van console containers.

Zeer voordelig

We bieden groepage mogelijkheden, waardoor we meerdere auto’s in een container kunnen verschepen.

Zeer snelle levering

We bieden wekelijkse afvaarten waardoor we uw transport zeer snel kunnen verzorgen.

Vrijblijvende offerte op maat

We bieden wekelijkse afvaarten waardoor we uw transport zeer snel kunnen verzorgen.

De beste service

Door onze jarenlange ervaring weten we een perfecte service te bieden, ook bij specifieke wensen denken we graag met u mee.

Hulp nodig bij het importeren van een auto of ander voertuig?
Marlog Car Handling helpt u graag!

Neem contact op

info@mchnl.com

Weten hoeveel het gaat kosten?

Offerte aanvragen