Binnen 6 weken uw droomauto
20 jaar ervaring
Volledig ontzorgd van A tot Z
Oplossing op maat

Auto importeren uit Australië

Vraag een offerte aan

Home » Import » Auto importeren uit Australië

Auto import Australië

Wilt u een auto importeren uit Australië? Marlog Car Handling regelt het voor u. Met onze auto import service wordt u volledig ontzorgt in het import proces. Wij bieden u daarbij een pakket op maat aan. Zo kiest u voor zekerheid en snelheid, met een persoonlijke service en scherpe tarieven.

Auto import service Marlog Car Handling

De auto import service van Marlog Car Handling gaat een stap verder. Zo kunnen wij u helpen bij het gehele import proces, afhankelijk van hoeveel hulp u nodig heeft. Hierbij kunt denken aan zaken als:

  • De aankoop van de auto
  • Het verschepen van de auto
  • Het invoeren van de auto
  • De douane afhandeling
  • De RDW keuring en ombouwen van de auto
  • De aflevering van de auto

Kosten auto import Australië

Een auto invoeren of laten verschepen vanuit Australië doet u voordelig met Marlog Car Handling. U bepaalt daarbij zelf van welke diensten u gebruik wilt maken. Wij maken graag een vrijblijvende prijsopgave voor u op basis van uw wensen en het soort voertuig. U kunt hiervoor eenvoudig een gratis offerte aanvragen.

Vraag een offerte aan

Voordelen Marlog Car Handling 

Marlog Car Handling is gespecialiseerd in het importeren en exporteren van voertuigen van buiten Europa. Zo hebben wij ook veel ervaring met het verschepen en invoeren van voertuigen uit Australië. Kiest u voor de import service dan profiteert u van de volgende voordelen:

Betrouwbaar en onafhankelijk advies

Wij geven u altijd het beste en meest gunstige advies voor u import vraagstuk. Wij zijn niet dealer- of merkgebonden en daardoor onafhankelijk. Daarbij hebben we veel kennis en ervaring met import uit en export naar Australië.

Volledige import service

Wij helpen u binnen het gehele import proces. Van aankoop tot aflevering van de auto en alles wat daartussen zit.

Import hulp op maat

Wij stellen onze service af op basis van uw wensen en behoeften. Zo kunt u bij ons terecht voor het uitbesteden van het gehele import proces, maar ook voor het uitbesteden van slechts een onderdeel binnen dit proces.

Voordelig verschepen

Wij kunnen uw auto voordelig verschepen (RORO of container). Zo verschepen wij geregeld voertuigen uit Australië. Hierdoor kunnen wij ladingen combineren en hebben wij een goed netwerk opgebouwd, waardoor u kunt profiteren van scherpe tarieven.

Met laagste BPM garantie

Wij berekenen gratis voor u de laagste haalbare BPM. Met laagste BPM garantie. Zo betaalt u nooit teveel BPM.

RDW keuring, ombouwen en aflevering op één locatie

Wij verzorgen de RDW keuring en het eventueel ombouwen van het voertuig vanuit onze eigen werkplaats. Zo heeft u alles onder één dak, heeft u één aanspreekpunt en hoeft u geen losse afspraken te maken. De aflevering kan bij ons op locatie plaatsvinden of wij leveren het voertuig af op een locatie naar keuze.

  Persoonlijke en professionele service

Wij vinden persoonlijke en professionele service erg belangrijk. Zo staan onze ervaren en gedreven import specialisten fulltime voor u klaar.

De autobranche in Australië

Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte auto en wilt u iets bijzonders of origineels? Dan zit u in Australië goed. Hier vindt u zeker unieke oldtimers, pick-ups en auto’s die niet in Nederland te koop zijn. 

Holden

Enkele jaren terug had Australië nog een eigen autofabrikant, Holden. Maar deze maakt inmiddels geen nieuwe modellen meer. Wel rijden er nog velen rond in Australië.

Ford Australië

Een populair automerk in Australië is Ford. Tot voor kort maakte Ford Australië automodellen speciaal voor de Australische automarkt. Dit doen ze inmiddels niet meer, maar je vindt er nog steeds veel auto’s van het merk. 

Toyota Australië

Net als Ford was er ook een Australische tak van het Japanse merk Toyota. Deze produceerde speciale automodellen helemaal afgestemd op de Australische automarkt. Inmiddels is Toyota hiermee gestopt.

Japanse en Amerikaanse automerken

Met het wegvallen van de eigen Australische automerken is Australië haar eigen identiteit kwijt op de automarkt. Momenteel worden er vooral veel Amerikaanse en Japanse auto’s verkocht in Australië.

Een auto laten importeren uit Australië?

Ook een auto laten importeren uit australië en benieuwd naar de mogelijkheden en de kosten? Neem vandaag nog contact op met Marlog Car Handling. Onze import specialisten adviseren u graag voor de beste oplossing!

Hulp nodig bij het importeren van een auto of ander voertuig?
Marlog Car Handling helpt u graag!

Neem contact op

info@mchnl.com

Weten hoeveel het gaat kosten?

Offerte aanvragen