Binnen 6 weken uw droomauto
20 jaar ervaring
Volledig ontzorgd van A tot Z
Oplossing op maat

Auto importeren uit Canada

Auto importeren uit Canada? Marlog Car Handling is een auto import bedrijf gespecialiseerd in het importeren van auto’s buiten Europa. Wij maken het importeren van een auto uit Canada eenvoudig, voordelig en voor iedereen bereikbaar.

Vraag een offerte aan

Home » Import » Canada

Groeiende auto import Canada

Auto import uit Canada is een groeiende markt waar veel kansen liggen. Steeds meer mensen weten Canada te vinden door het gevarieerde auto aanbod en door de vaak gunstige prijsstelling ten opzichte van Europese landen, zoals bijvoorbeeld Nederland. Hierdoor is het aantrekkelijk om ook eens op de Canadese automarkt te kijken, wanneer u op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte auto.

Voordelen auto importeren Marlog

Wilt u een auto importeren uit Canada? Dan is Marlog Car Handling de specialist waar u niet omheen kunt. Kiest u voor het importeren van uw auto voor ons dan profiteert u namelijk van voordelen als:

  • Wereldwijd auto import netwerk
  • Kennis van import- en exportregelgeving
  • Zeer scherpe transporttarieven
  • Advies en import service op maat
  • Snelle levering en flexibele service

Wereldwijd auto import netwerk

Door ons wereldwijde auto import netwerk kunnen wij u ook door heel Canada van dienst zijn. Verspreid door Canada maken wij ook gebruik van lokale agenten met kennis van de lokale en regionale bedrijven, regelgeving en gewoontes. Zo kunnen wij u altijd de scherpste lokale tarieven geven en u van het juiste advies voorzien. 

Een auto importeren uit Amerika? Ook hiervoor kunt bij ons terecht. Ons wereldwijde auto import netwerk, zorgt ervoor dat wij u auto wereldwijd kunnen importeren tegen de scherpste tarieven.

Kennis van import- en exportregelgeving

Door onze jarenlange ervaren met het importeren en exporteren van auto’s en andere voertuigen weten wij alles over de regelgeving die hierbij komt kijken. Het importeren van auto’s is behoorlijk bewerkelijk. Om te zorgen dat het importtraject soepel en veilig verloopt, is kennis van de regelgeving op zowel wereldwijd, landelijk als lokaal niveau noodzakelijk. 

Zeer scherpe transporttarieven

Bij Marlog Car Handling profiteert u van scherpe transporttarieven. Naast gebruik te maken van ons netwerk, realiseren wij ons gunstige prijsstelling door middel van wekelijkse afvaarten en groupage mogelijkheden vanuit de drie grootste havens in Canada:

  • Toronto
  • Vancouver
  • Montreal

Daarnaast verzorgen we ook geregeld afvaarten vanuit steden als Calgary en Halifax.

Advies en import service op maat

Wilt u bij het importeren van uw auto helemaal ontzorgt worden of heeft u enkel hulp nodig bij bijvoorbeeld verschepen? Geen probleem! Bij Marlog Car Handling kunt u zelf bepalen hoeveel hulp u nodig heeft. Of het nu gaat om advies of een van a tot z geregeld importraject, wij helpen u graag.

Snelle levering en flexibele service

De auto import service van Marlog Car Handling is dus uiterst flexibel en doordat wij wereldwijd opereren kunnen wij u ook snel helpen. Ook kunt u zowel zakelijk als particulier gebruik maken van onze dienstverlening.

Voertuig importeren uit Canada

Onze dienstverlening is breder inzetbaar dan enkel auto’s importeren. Wilt u bijvoorbeeld een ander voertuig importeren, zoals een motor of oldtimer? Ook hiervoor kunt u vertrouwen op de expertise van Marlog Car Handling. 

Maar ook voor product import uit Canada kunt gebruik maken van onze dienstverlening. Niet alleen de Canadese auto import is een groeiende markt. Ook het importeren van stukgoed uit Canada neemt toe. Denk hierbij aan Canadese producten, onderdelen of pallets. Hiervoor hebben dan ook een aparte dienst in het leven geroepen. Product import Canada is door middel van scherpe tarieven en wekelijkse afvaarten nu al een daverend succes!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ook een auto importeren uit Canada of ander land? Neem contact op met de auto import specialisten van Marlog Car Handling voor advies of import service op maat. Wij denken graag met u mee voor de meest gunstige oplossing. Zo maken wij het importeren van een auto eenvoudig, voordelig en voor iedereen bereikbaar.

De hoogste kwaliteit

Onze loods medewerkers zijn gespecialiseerd in het laden en lossen van console containers.

Zeer voordelig

We bieden groepage mogelijkheden, waardoor we meerdere auto’s in een container kunnen verschepen.

Zeer snelle levering

We bieden wekelijkse afvaarten waardoor we uw transport zeer snel kunnen verzorgen.

Vrijblijvende offerte op maat

We bieden wekelijkse afvaarten waardoor we uw transport zeer snel kunnen verzorgen.

De beste service

Door onze jarenlange ervaring weten we een perfecte service te bieden, ook bij specifieke wensen denken we graag met u mee.

Hulp nodig bij het importeren van een auto of ander voertuig?
Marlog Car Handling helpt u graag!

Neem contact op

info@mchnl.com

Weten hoeveel het gaat kosten?

Offerte aanvragen