Binnen 6 weken uw droomauto
20 jaar ervaring
Volledig ontzorgd van A tot Z
Oplossing op maat

Auto importeren uit Dubai

Een auto of motor importeren uit Dubai wordt de laten jaren steeds populairder. Sinds 2011 maakt Marlog Car Handling de import en export van een auto en andere voertuigen van en naar Dubai mogelijk. Een zeer uniek aanbod, want er zijn bijna geen bedrijven op te noemen die deze dienst aanbieden. Als u ons inschakelt voor het invoeren van een auto uit Dubai bent u verzekerd van kwaliteit en wij kunnen het gehele importtraject voor u verzorgen. Marlog Car Handling is uw ideale partner!

Vraag een offerte aan

Home » Import » Auto importeren uit Dubai

Auto laten importeren uit Dubai door een betrouwbare partner

Na veel voorbereidingen, organisatie en het maken van de juiste afspraken is het Marlog Car Handling gelukt het gehele traject voor import en export van een auto of motor uit Dubai succesvol te laten verlopen. Door middel van de jarenlange ervaring was het voor Marlog Car Handling niets nieuws, echter moest er veel geregeld worden en we kunnen niet anders zeggen dan dat het een enorm succes is geworden. Voor het invoeren van een auto zijn wij een samenwerking aangegaan met lokale specialisten in Dubai. Deze forwarders zijn gespecialiseerd in het laden en lossen van voertuigen en daarnaast regelt men het gehele uitvoerproces inclusief documentatie.

De eerste honderden auto’s zijn al geladen in Dubai, verscheept naar Europa, afgewikkeld en rijden nu rond met een nieuwe trotse eigenaar.

Wekelijkse afvaart voor de import en export van een auto of motor uit Dubai

Met een wekelijkse afvaart vanuit Dubai kunnen wij uw auto, motor of boot snel naar uw gewenste bestemming importeren. Het gehele traject wordt door Marlog Car Handling uit handen genomen. Na de aankoop regelt Marlog Car Handling het gehele proces: Inland tranport, zeevracht en handling. Wekelijkse afvaart vanuit Dubai is in deze branche ongekend!

Voordelen van een auto invoeren uit Dubai

Het grote voordeel van Dubai is dat er auto’s zijn te verkrijgen die men nergens anders ter wereld tegenkomt: ‘exclusief en uniek’! Daarnaast liggen de prijzen ten opzichte van Europa laag! Dat zijn natuurlijk uitstekende redenen om te kiezen voor het invoeren van een auto uit Dubai. Daarnaast is het importeren van een auto uit Dubai bijzonder eenvoudig als u daarvoor een specialist als Marlog Car Handling inschakelt.

Volledig ontzorgd door Marlog Car Handling

Zowel op het gebied van de export als de import van een auto of motor uit Dubai kunnen onze medewerkers u volledig ontzorgen. Wij kunnen u onder meer ondersteunen met:

  • Betalingsbemiddeling
  • Alle documentatie
  • Verschepen van het voertuig
  • Natransport

Verder kunt u natuurlijk ook van een losse dienst gebruikmaken. Bijvoorbeeld als u alleen een document nodig heeft voor het invoeren van een auto uit Dubai.

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Wilt u meer informatie over het importeren van een auto uit Dubai? Neem dan contact op met Marlog Car Handling door even te bellen naar +31 (0)165 305 060. Voor een prijsindicatie kunt u ook online vrijblijvend een offerte aanvragen.

De hoogste kwaliteit

Onze loods medewerkers zijn gespecialiseerd in het laden en lossen van console containers.

Zeer voordelig

We bieden groepage mogelijkheden, waardoor we meerdere auto’s in een container kunnen verschepen.

Zeer snelle levering

We bieden wekelijkse afvaarten waardoor we uw transport zeer snel kunnen verzorgen.

Vrijblijvende offerte op maat

We bieden wekelijkse afvaarten waardoor we uw transport zeer snel kunnen verzorgen.

De beste service

Door onze jarenlange ervaring weten we een perfecte service te bieden, ook bij specifieke wensen denken we graag met u mee.

Hulp nodig bij het importeren van een auto of ander voertuig?
Marlog Car Handling helpt u graag!

Neem contact op

info@mchnl.com

Weten hoeveel het gaat kosten?

Offerte aanvragen