Binnen 6 weken uw droomauto
20 jaar ervaring
Volledig ontzorgd van A tot Z
Oplossing op maat

Auto importeren uit Japan

Wilt u een auto importeren uit Japan? Wij van Marlog Car Handling zijn gespecialiseerd in het importeren van auto’s buiten Europa. Zo zijn wij ook uw betrouwbare auto import partner voor het importeren van een auto’s uit Japan. Dit doen wij veilig en vertrouwd tegen gunstige tarieven.

Vraag een offerte aan

Home » Import » Japan

Japanse import auto’s

De Japanse auto’s zijn over het algemeen zeer betrouwbaar en veilig. Uit de meeste onderzoeken naar betrouwbaarheid staan de Japanse automerken dan ook bovenaan. Ook moeten de auto’s in Japan aan de hoogste veiligheidseisen voldoen. Daarbij hebben ze een uiterlijk dat veel Nederlanders aanspreekt. Veel Japanse auto’s en modellen zijn dan ook gewoon leverbaar via de Nederlandse dealer kanalen. Deze auto’s zijn echter vaak speciaal afgestemd voor de Europese markt. 

Er zijn echter ook modellen die enkel leverbaar zijn in Japan, Azië of Amerika. Heb je je oog laten vallen op een dergelijk model? Niet getreurd! U kunt natuurlijk ook een Japanse auto importeren. De auto import specialisten van Marlog Car Handling helpen u graag hierbij en maken zo ook deze auto’s voor u bereikbaar. 

Kosten importeren Japanse auto

Het importeren van een auto uit Japan kan prijstechnisch zeer interessant zijn. Zo zijn de prijsstellingen van auto’s in het land van herkomst vaak een stuk gunstiger. Dit geldt ook voor de prijzen van Japanse auto’s in Japan. Maar ook voor niet Japanse automerken, kan het interessant zijn een auto in Japan te kopen. Marlog Car Handling houdt de kosten voor het importeren van een auto uit Japan zo laag mogelijk voor u. Zo kunt u veel geld besparen wanneer u kiest voor Japanse import auto.

Populaire Japanse auto’s

De Japanse autoindustrie is een van ‘s werelds grootste. Zo kent Japan inmiddels een rijke historie als het gaat om betrouwbare, veilige en technisch hoogstaande auto’s maken. De populairste en bekendste automerken zijn:

 • Toyota
 • Honda
 • Nissan
 • Mazda
 • Suzuki
 • Lexus
 • Subaru
 • Mitsubishi

Voordelen auto importeren Marlog

Gaat u een auto importeren uit Japan? Ga voor zekerheid en schakel Marlog Car handling in. Zo profiteert u van onze voordelen als:

 • Een wereldwijd auto import netwerk
 • Kennis van import- en exportregelgeving
 • Zeer scherpe transporttarieven (RORO of per container)
 • Advies en import service op maat
 • Snelle levering en flexibele service

Import service Marlog Car Handling

De import service van Marlog Car Handling is breed inzetbaar en flexibel. Zo kunnen wij onze service af stemmen op uw wensen en ervaring. Zo bepaalt u zelf hoeveel hulp u kunt gebruiken bij het importeren van een auto. 

Ook gaat onze service verder dan enkel het importeren van auto’s uit Japan:

Japanse auto kopen en importeren?

Heeft u uw oog laten vallen op een auto uit Japan en wilt u een Japanse auto kopen en importeren? Kies voor de betrouwbare en voordelige auto import service van Marlog Car Handling. Wij maken het importeren van een auto uit Japan eenvoudig en bereikbaar. Benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u advies nodig? Neem vandaag nog contact op met onze auto import specialisten!

De hoogste kwaliteit

Onze loods medewerkers zijn gespecialiseerd in het laden en lossen van console containers.

Zeer voordelig

We bieden groepage mogelijkheden, waardoor we meerdere auto’s in een container kunnen verschepen.

Zeer snelle levering

We bieden wekelijkse afvaarten waardoor we uw transport zeer snel kunnen verzorgen.

Vrijblijvende offerte op maat

We bieden wekelijkse afvaarten waardoor we uw transport zeer snel kunnen verzorgen.

De beste service

Door onze jarenlange ervaring weten we een perfecte service te bieden, ook bij specifieke wensen denken we graag met u mee.

Hulp nodig bij het importeren van een auto of ander voertuig?
Marlog Car Handling helpt u graag!

Neem contact op

info@mchnl.com

Weten hoeveel het gaat kosten?

Offerte aanvragen