+31 (0)165 305 060
Maandag t/m Vrijdag 8:00 tot 17:00

Auto importeren

Als u graag een auto uit het buitenland wilt importeren, schakel dan een specialistisch bedrijf zoals Marlog Car Handling in. Bij ons bent u namelijk verzekerd van een voordelige, veilige en betrouwbare invoer van uw nieuwe auto. Wij opereren wereldwijd en hebben de benodigde kennis van alle regels en invoerrechten in huis om uw auto succesvol te importeren. Wij regelen het transportproces van A tot Z voor u.

Auto laten importeren door Marlog Car Handling

Wilt u graag een nieuwe auto laten importeren? Schakel dan Marlog Car Handling in. Wij zijn er voor zowel de professionele autohandelaar als de particuliere liefhebber. Wij importeren niet alleen auto’s, maar kunnen ook motoren, oldtimers en zelfs boten. Het importeren van auto’s gebeurt vaak vanuit Amerika, Canada, Japan of Dubai, maar wij kunnen auto’s importeren vanuit elke plaats of land in de wereld.

Vraag een offerte aan

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het importeren van de door u gewenste auto door Marlog Car Handling? Wij gaan graag met u in gesprek om u te vertellen wat we voor u kunnen betekenen. Om contact met ons op te nemen, kunt u gemakkelijk en vrijblijvend online een offerte aanvragen. Geef hier zoveel mogelijk specificaties van de te importeren auto in aan, en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt natuurlijk ook zelf contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)165 305 060.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!