+31 (0)165 305 060
Maandag t/m Vrijdag 8:00 tot 17:00

Auto invoeren uit Amerika

Marlog Car Handling is de expert om in te schakelen als u een auto wilt invoeren uit Amerika. Wij maken import eenvoudig. Door de lage dollarkoers en onze scherpe prijzen loont het om uw oldtimer, sportwagen of ander voertuig vanuit Amerika in te voeren. U betaalt hiervoor een totaalprijs waarin alle kosten zoals de BTW en de invoerrechten in mee zijn genomen. Door het uitgebreide, wereldwijde netwerk van Marlog Car Handling gaat dit transport ook erg snel en hoeft men in de regel niet lang te wachten totdat ze de sleutels van hun droomauto in ontvangst kunnen nemen.

Doeltreffend en snel uw auto invoeren uit Amerika

Marlog Car Handling is sinds 2000 uitgegroeid tot een van de grootste importeurs van Europa. Dit levert vele voordelen op omdat wij gebruik maken van goede zakelijke contacten wereldwijd. Wij zorgen dat u veilig uw auto kunt laten invoeren uit Amerika. Ons klantenbestand bestaat uit zowel privéverzamelaars, liefhebbers als zakelijke partners. Het is mogelijk om door ons het volledige traject over te nemen, wij verzorgen dan de volgende onderdelen:

  • Ophalen van de auto;
  • Uitvoer regelen in Amerika;
  • Verschepen;
  • Lossen;
  • Inklaren;
  • Vervoeren naar iedere locatie in Europa.

De professionals van Marlog Car Handling hebben jarenlange ervaring en beschikken daardoor over de kennis om u uitstekend van dienst te zijn als u een auto wilt invoeren vanuit Amerika. Marlog Car Handling heeft service hoog in het vaandel staan en bespreekt graag uw wensen. Neemt u bij vragen gerust contact op met +31 (0)165 305 060.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!