+31 (0)165 305 060
Maandag t/m Vrijdag 8:00 tot 17:00

Wat kost een auto invoeren

Bent u benieuwd wat het kost om een Amerikaanse auto te laten importeren? Dan is het belangrijk om een gespecialiseerd bedrijf in te schakelen dat precies weet hoe het invoeren van een auto in zijn werk gaat. Marlog Car Handling is een auto import bedrijf waar u uitstekend terechtkunt voor het importeren van een Amerikaanse auto. Ook als u een auto uit een ander land wilt laten importeren, zijn onze medewerkers u graag van dienst.

Amerikaanse auto laten importeren door een specialist

Bent u een echte autoliefhebber? Een verzamelaar van unieke auto’s uit het buitenland? Of bent u een professionele handelaar in unieke auto’s en wilt u graag een Amerikaanse auto laten importeren? Zowel de particuliere auto-enthousiasteling als de zakelijke autohandelaar kan bij ons terecht voor de import van een Amerikaanse auto of een voertuig uit een ander land. Wij verzorgen het gehele transportproces voor u. Wij hebben alle benodigde kennis in huis voor het invoeren van een buitenlandse auto.

Wat kost een auto invoeren bij Marlog Car Handling?

Wat kost een auto invoeren? Het antwoord op die vraag is niet zomaar te beantwoorden. De totale kosten van het importproces zijn namelijk afhankelijk van de kosten van de auto, het bouwjaar van de auto en de koers van de munteenheid van het land waaruit u een auto wilt laten importeren. De prijs die u bij Marlog Car Handling krijgt, is altijd een totaalprijs. Daarbij is het volgende inbegrepen:

  • De transportkosten
  • 10% import belasting
  • 21% BTW
  • Motorrijtuigbelasting (BPM)

Wat een auto invoeren kost, kan dus aanzienlijk verschillen. Dit is onder meer afhankelijk van het type auto en het bouwjaar.

Auto’s uit Amerika en andere landen

Als u een Amerikaanse auto wilt laten importeren, bent u bij Marlog Car Handling aan het juiste adres. Daarnaast kunt u natuurlijk ook bij ons terecht als u op zoek bent naar een auto uit bijvoorbeeld Japan of Canada. Wij nemen u graag alle zorgen uit handen en kunnen het volledige importproces voor u regelen. Bent u benieuwd wat wij allemaal voor u kunnen betekenen? Of wilt u meer informatie over de kosten voor het invoeren van een auto? Neem dan contact met ons op door even te bellen naar +31 (0)165 305 060. Het is ook mogelijk om online een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Onze loods medewerkers zijn gespecialiseerd in het laden en lossen van console containers.

We bieden groepage mogelijkheden, waardoor we meerdere auto’s in een container kunnen verschepen.

We bieden wekelijkse afvaarten waardoor we uw transport zeer snel kunnen verzorgen.

Iedere aanvraag wordt persoonlijk in behandeling genomen waarna wij een passende offerte toesturen.

Door onze jarenlange ervaring weten we een perfecte service te bieden, ook bij specifieke wensen denken we graag met u mee.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!