+31 (0)165 305 060
Maandag t/m Vrijdag 8:00 tot 17:00

Auto kopen Amerika

Wilt u een auto kopen uit Amerika? Dan zijn de specialisten van Marlog Car Handling u graag van dienst. Wij zijn een erkend importbedrijf dat voertuigen uit ieder land ter wereld naar Nederland kan invoeren. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor de export en het verschepen van een auto naar Amerika. In de afgelopen jaren hebben wij een internationaal netwerk van partners opgebouwd, waardoor we uw auto in korte tijd en tegen een scherp tarief van Amerika naar Nederland kunnen verschepen.

Auto kopen in Amerika en laten verschepen naar Nederland

Amerika is een populair land om een auto te kopen. Dat komt met name doordat in Amerika bepaalde automerken aanzienlijk goedkoper zijn dan in Europa. Voorbeelden hiervan zijn de Ford Mustang en diverse oldtimers. Daarnaast is de gunstige dollarkoers een extra reden om een auto in Amerika te kopen. Als u de auto van uw dromen gevonden heeft, wilt u natuurlijk wel dat het voertuig zo snel mogelijk en zonder beschadiging bij u op de oprit komt te staan. Daarom is het raadzaam om voor het verschepen van een auto van Amerika naar Nederland een gespecialiseerd bedrijf als Marlog Car Handling in te schakelen.

Professionele begeleiding bij auto export naar Amerika

Naast het importeren van voertuigen, kunnen wij u ook begeleiden bij de export van een auto naar Amerika of een ander land. Vanuit onze loods in Roosendaal kunnen wij voertuigen naar elke gewenste bestemming exporteren. In de loods beschikken wij onder andere over douane faciliteiten. Zodoende kunnen wij direct alles regelen voor de export van een auto naar Amerika.

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Wilt u gebruikmaken van de diensten van Marlog Car Handling? Of heeft u vragen over het kopen van een auto in Amerika? Dan kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen of telefonisch contact opnemen met onze medewerkers: +31 (0)165 305 060.

Onze loods medewerkers zijn gespecialiseerd in het laden en lossen van console containers.

We bieden groepage mogelijkheden, waardoor we meerdere auto’s in een container kunnen verschepen.

We bieden wekelijkse afvaarten waardoor we uw transport zeer snel kunnen verzorgen.

Iedere aanvraag wordt persoonlijk in behandeling genomen waarna wij een passende offerte toesturen.

Door onze jarenlange ervaring weten we een perfecte service te bieden, ook bij specifieke wensen denken we graag met u mee.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!