Binnen 6 weken uw droomauto
20 jaar ervaring
Volledig ontzorgd van A tot Z
Oplossing op maat

Een auto kopen in Amerika

Marlog Car Handling is dé auto import expert om in te schakelen als u een auto wilt kopen in Amerika. Wij maken het importeren van een auto uit Amerika bijzonder eenvoudig. Door de lage dollarkoers en onze scherpe prijzen loont het om een auto of sportwagen door ons te laten invoeren. Voor het importeren van een auto uit Amerika betaalt u bij Marlog Car Handling een vaste prijs, waarin alle kosten van het import proces zijn opgenomen. Door ons wereldwijde netwerk heeft u ook de garantie dat het transport van de auto in korte tijd is geregeld. Zodoende hoeft u niet lang te wachten op uw droomauto.

Vraag een offerte aan

Home » Import » Auto kopen Amerika

Wilt u een auto kopen in Amerika? Dan zijn de specialisten van Marlog Car Handling u graag van dienst. Wij zijn een erkend importbedrijf dat voertuigen uit ieder land ter wereld naar Nederland kan invoeren. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor de export en het verschepen van een auto naar Amerika. In de afgelopen jaren hebben wij een internationaal netwerk van partners opgebouwd, waardoor we uw auto in korte tijd en tegen een scherp tarief van Amerika naar Nederland kunnen verschepen.

Een auto kopen in Amerika en laten verschepen naar Nederland

Amerika is een populair land om een auto te kopen. Dat komt met name doordat in Amerika bepaalde automerken aanzienlijk goedkoper zijn dan in Europa. Voorbeelden hiervan zijn de Ford Mustang en diverse oldtimers. Daarnaast is de gunstige dollarkoers een extra reden om een auto in Amerika te kopen. Als u de auto van uw dromen gevonden heeft, wilt u natuurlijk wel dat het voertuig zo snel mogelijk en zonder beschadiging bij u op de oprit komt te staan. Daarom is het raadzaam om voor het verschepen van een auto van Amerika naar Nederland een gespecialiseerd bedrijf als Marlog Car Handling in te schakelen.

Professionele begeleiding bij auto export naar Amerika

Naast het importeren van voertuigen, kunnen wij u ook begeleiden bij de export van een auto naar Amerika of een ander land. Vanuit onze loods in Roosendaal kunnen wij voertuigen naar elke gewenste bestemming exporteren. In de loods beschikken wij onder andere over douane faciliteiten. Zodoende kunnen wij direct alles regelen voor de export van een auto naar Amerika.

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Wilt u gebruikmaken van de diensten van Marlog Car Handling? Of heeft u vragen over het kopen van een auto in Amerika? Dan kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen of telefonisch contact opnemen met onze medewerkers: +31 (0)165 305 062.

De hoogste kwaliteit

Onze loods medewerkers zijn gespecialiseerd in het laden en lossen van console containers.

Zeer voordelig

We bieden groepage mogelijkheden, waardoor we meerdere auto’s in een container kunnen verschepen.

Zeer snelle levering

We bieden wekelijkse afvaarten waardoor we uw transport zeer snel kunnen verzorgen.

Vrijblijvende offerte op maat

We bieden wekelijkse afvaarten waardoor we uw transport zeer snel kunnen verzorgen.

De beste service

Door onze jarenlange ervaring weten we een perfecte service te bieden, ook bij specifieke wensen denken we graag met u mee.

Hulp nodig bij het importeren van een auto of ander voertuig?
Marlog Car Handling helpt u graag!

Neem contact op

info@mchnl.com

Weten hoeveel het gaat kosten?

Offerte aanvragen