Binnen 6 weken uw droomauto
20 jaar ervaring
Volledig ontzorgd van A tot Z
Oplossing op maat

Auto meenemen naar buitenland

Vraag een offerte aan

Home » Import » Auto meenemen naar buitenland

Bent u van plan om te gaan emigreren en wilt u uw auto meenemen naar het buitenland? Dan is het raadzaam om u te laten begeleiden door een gespecialiseerde exporteur als Marlog Car Handling. Wij kunnen uw voertuig naar ieder land ter wereld transporteren. Daarnaast hebben onze medewerkers alle kennis en kunde in huis om al het papierwerk voor u te regelen. Zodoende hoeft u zelf nergens meer naar om te kijken als u uw auto wilt meenemen naar het buitenland.

Emigreren en direct uw auto meenemen naar het buitenland

Als u in een ander land gaat wonen, dan is het verplicht om ook uw auto in te schrijven in het land van bestemming. Dan gelden voor u namelijk de nationale belastingen van het land waar u zich heeft gehuisvest. Een auto meenemen naar het buitenland is niet altijd eenvoudig. In veel gevallen moet er behoorlijk wat papierwerk geregeld worden. Wilt u zeker weten dat dit allemaal in orde is? Dan laat u dit over aan de specialisten van Marlog Car Handling. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe alles zo snel mogelijk en tot in de puntjes geregeld kan zijn.

Volledig ontzorgd

Heeft u vragen over het meenemen van uw auto naar het buitenland? Of bent u benieuwd wat het kost om het volledige transportproces uit handen te geven aan Marlog Car Handling? Dan kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen of even bellen naar +31 (0)165 305 062.

De hoogste kwaliteit

Onze loods medewerkers zijn gespecialiseerd in het laden en lossen van console containers.

Zeer voordelig

We bieden groepage mogelijkheden, waardoor we meerdere auto’s in een container kunnen verschepen.

Zeer snelle levering

We bieden wekelijkse afvaarten waardoor we uw transport zeer snel kunnen verzorgen.

Vrijblijvende offerte op maat

We bieden wekelijkse afvaarten waardoor we uw transport zeer snel kunnen verzorgen.

De beste service

Door onze jarenlange ervaring weten we een perfecte service te bieden, ook bij specifieke wensen denken we graag met u mee.

Hulp nodig bij het importeren van een auto of ander voertuig?
Marlog Car Handling helpt u graag!

Neem contact op

info@mchnl.com

Weten hoeveel het gaat kosten?

Offerte aanvragen