+31 (0)165 305 060
Maandag t/m Vrijdag 8:00 tot 17:00

Auto transporteren

 DE HOOGSTE KWALITEIT

 ZEER VOORDELIG

 ZEER SNELLE LEVERING

Wanneer u een auto gaat transporteren is het belangrijk dat u hier een betrouwbare partij voor inschakelt. Een bedrijf dat over ervaring en kennis beschikt en eerlijke kosten hanteert voor autotransport. Marlog Car Handling begeleidt u tijdens het gehele traject tegen een scherp tarief. Zowel voor de import als export van een voertuig neemt u contact met ons op.

Wat zijn de kosten om een auto te transporteren?

U heeft de auto gevonden die u wilt laten transporteren naar Nederland, en wilt hier niet te veel voor betalen. Dat hoeft ook helemaal niet. Marlog Car Handling hanteert lage kosten voor autotransport in binnen en buitenland. Echter dient er wel rekening gehouden te worden met een aantal zaken zoals de kosten van de auto, het bouwjaar, type auto en de koers van de munteenheid van het betreffende land. De precieze kosten voor de autotransport vindt u terug in de offerte. Ook heeft u de optie om de registratie van de auto door ons uit te laten voeren. Dit houdt dus in dat de auto direct voorzien wordt van een Nederlands kenteken zodat u snel de weg op kunt.

Een auto transporteren naar het buitenland

Naast het importeren van uw droomauto, schakelt u ons ook in voor de export van voortuigen. Vanuit onze loods in Roosendaal worden voertuigen over de hele wereld getransporteerd. Van Amerika tot Afrika en van Zuid-Amerika tot de ABC eilanden. Niets is ons te ver. Of het nu om de import of export gaat, er wordt altijd gewerkt volgens een vast stappenplan dat bestaat uit de volgende stappen:

  • Ophalen bij verkoper
  • Verschepen
  • Transportverzekering

Uiteraard is het ook mogelijk om voor één bepaalde dienstverlening te kiezen zoals het vervoeren van A naar B. Wat uw wensen ook zijn, wij zorgen altijd voor veilig en snel transport. Wat mogen wij voor u betekenen? Laat het ons weten door te bellen naar +31 (0)165 305 060. Ook voor vragen of meer informatie over bijvoorbeeld de kosten voor autotransport belt u naar eerdergenoemd telefoonnummer.

Onze loods medewerkers zijn gespecialiseerd in het laden en lossen van console containers.

We bieden groepage mogelijkheden, waardoor we meerdere auto’s in een container kunnen verschepen.

We bieden wekelijkse afvaarten waardoor we uw transport zeer snel kunnen verzorgen.

We bieden wekelijkse afvaarten waardoor we uw transport zeer snel kunnen verzorgen.

Door onze jarenlange ervaring weten we een perfecte service te bieden, ook bij specifieke wensen denken we graag met u mee.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!