Binnen 6 weken uw droomauto
20 jaar ervaring
Volledig ontzorgd van A tot Z
Oplossing op maat

Auto importeren

Vraag een offerte aan

Home » Import » Auto importeren

Professioneel intercontinentaal transport van auto’s. Marlog Car Handling is gespecialiseerd in het importeren van auto’s van en naar alle continenten buiten Europa.

Auto importeren buiten Europa

Wilt u een auto importeren van buiten Europa? Dan moet u bij Marlog Car Handling zijn! Een auto importeren is bij Marlog Car Handling eenvoudig en voordelig. Doordat wij wereldwijd opereren met een erkend en intensief netwerk kunnen wij het gehele transportproces voor u regelen, van A tot Z. 

Intercontinentaal auto import

Marlog Car Handling is gespecialiseerd in het verschepen en inklaren van auto’s van en naar buiten de EU. Dus wilt u een auto kopen van buiten Europa en moet de auto geïmporteerd gaan worden? Dan kunt u rekenen op onze expertise.

Core-business: Auto import Amerika

Het merendeel van de auto’s dat wij als Marlog Car Handling importeren is afkomstig uit Amerika. Amerikaanse auto’s zijn populair, maar zijn vaak niet te koop in Nederland of heel duur. Veel mensen willen daarom een auto kopen in Amerika om deze vervolgens te importeren. Een auto importeren uit Amerika is dan ook een van onze kernactiviteiten. Pick up, oldtimer of sportauto? Wij het importeren voor u! Maar ook voor het importeren van een Amerikaanse gezinsauto bent u bij ons aan het juiste adres.

Auto importeren vanuit Dubai of Azië? 

Een auto uit Dubai importeren of een ander land buiten Europa zoals Japan of Australië? Ook voor het importeren van een auto uit een ander continent, naast Noord-Amerika, kunt u bij Marlog Car Handling terecht. Wij verschepen wekelijks auto’s en andere voertuigen van en naar landen buiten de EU. U kunt dus ook hierbij vertrouwen op onze kennis en ervaring.

Wij kunnen het gehele transportproces voor u regelen

Importeren wordt door Marlog Car Handling eenvoudiger dan ooit!  Wij begeleiding u bij het gehele importtraject. U moet hierbij denken aan zaken als het ophalen van de auto op iedere locatie, de uitvoer regelen, het verschepen naar Europa en lossen en inklaren in Europa. Ook kunnen wij u assisteren om de auto op kenteken te krijgen. 

Ook uw auto importeren?

Wilt u een auto gaan importeren en bent u benieuwd wat Marlog Car Handling voor uw import project kan betekenen? Neem vandaag nog contact op met een van onze specialisten! U kunt ons hiervoor bellen of mailen via onderstaande contactgegevens. Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Wilt u een auto importeren binnen Europa, dan verwijzen we u graag door naar onze zustermaatschappij Importautos.nl.

Hulp nodig bij het importeren van een auto of ander voertuig?
Marlog Car Handling helpt u graag!

Neem contact op

info@mchnl.com

Weten hoeveel het gaat kosten?

Offerte aanvragen