+31 (0)165 305 060
Maandag t/m Vrijdag 8:00 tot 17:00

Autotransport Europa

 DE HOOGSTE KWALITEIT

 ZEER VOORDELIG

 ZEER SNELLE LEVERING

Voor autotransport binnen en buiten Europa schakelen bedrijven Marlog Car Handling in. Zowel de import als export van voertuigen wordt op professionele wijze verricht. Voor welke dienst u ook kiest, u bent altijd verzekerd van professionele, persoonlijke en betrouwbare service. Marlog Car Handling zorgt ervoor dat het gehele traject voorspoedig verloopt.

Autotransport binnen Europa: een auto importeren

Heeft u onlangs een auto in het buitenland gekocht en wilt u hiermee in Nederland de weg op? U heeft de keuze om zelf het transport via een uitgaande haven te regelen of dit uit handen te geven. Kiest u voor de service van Marlog Car Handling? Uw voertuig wordt op een professionele wijze gelost en door onze douane ingeklaard. Zodra de auto gelost is, wordt u hiervan uiteraard op de hoogte gebracht. Binnen vijf werkdagen kunt u de auto in Roosendaal komen ophalen. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de auto op de gewenste locatie te laten bezorgen.

De voordelen van autotransport voor bedrijven

Het is voor bedrijven zeer aantrekkelijk om te kiezen voor autotransport van Marlog Car Handling om verschillende redenen:

  • Wij nemen het volledige traject uit handen en houden u tijdens het gehele traject op de hoogte.
  • Het specialistische team zorgt voor een veilig autotransport binnen en buiten Europa. Er worden beeldopnames en foto’s gemaakt van het lossen. Hierdoor hebben we controle over het gehele proces.
  • Door het wereldwijde agentennetwerk profiteert u van een snel proces.
  • Wij bieden u concurrerende tarieven aan dankzij onze grote hoeveelheden die door ons verscheept worden.

Export door de autotransporteur

Naast de import van een auto, kunt u de autotransporteur Marlog Car Handling ook inschakelen voor het exporteren van een auto of ander voertuig. De voertuigen worden in onze loods geladen en getransporteerd naar elke gewenste bestemming over de hele wereld. Of u nu geïnteresseerd bent in het autotransport voor binnen of buiten Europa, wij gaan graag de samenwerking met u aan. Interesse? U bereikt ons via +31 (0)165 305 060. Ook voor vragen aan de autotransporteur over autotransport voor bedrijven belt u naar eerdergenoemd telefoonnummer.

Onze loods medewerkers zijn gespecialiseerd in het laden en lossen van console containers.

We bieden groepage mogelijkheden, waardoor we meerdere auto’s in een container kunnen verschepen.

We bieden wekelijkse afvaarten waardoor we uw transport zeer snel kunnen verzorgen.

We bieden wekelijkse afvaarten waardoor we uw transport zeer snel kunnen verzorgen.

Door onze jarenlange ervaring weten we een perfecte service te bieden, ook bij specifieke wensen denken we graag met u mee.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!