Binnen 6 weken uw droomauto
20 jaar ervaring
Volledig ontzorgd van A tot Z
Oplossing op maat

Boot importeren

Voor het importeren van boten uit Amerika en andere landen buiten de EU.

Vraag een offerte aan

Home » Import » Boot importeren

Wilt u een boot importeren uit Amerika of ander land? Marlog Car Handling is specialist in het exporteren en importeren van voertuigen. Een voertuig is voor een ons een breed begrip. Zo is onze importservice ook breed inzetbaar. Zo kunt u bij ons niet alleen terecht voor het importeren van een auto, oldtimer of motor. Maar ook wanneer u een boot wilt importeren, kunt u rekenen op de expertise van Marlog Car Handling.

Boot uit Amerika importeren per container of RORO

Een boot importeren uit Amerika (of ander land buiten de EU) kan op verschillende manieren. Het verschepen gaat daarbij vaak per container of RORO. Kleinere boten, zoals motorboten of een kleine speedboot, kunnen vaak per container verscheept worden. Grotere boten, zoals een grote speedboot of een stijlvol jacht, worden vaak als RORO verscheept. Hier zal een cradle op maat voor gemaakt moeten worden. Geef uw wensen door en wij zoeken voor u uit wat de beste optie zal zijn.

Uw boot importeren bij Marlog: voordelig & eenvoudig

Door ons wereldwijde agenten netwerk kunnen we vrijwel vanuit ieder land uw gewenste boot importeren. Daarnaast hebben wij vanuit Amerika en Canada zeer voordelige tarieven. Door wekelijkse afvaarten met groupage containers is het mogelijk om auto’s, motoren en boten voor een scherpe prijs te importeren uit Amerika. Marlog Car Handling werkt uitsluitend met professionele car/boat handlers die gespecialiseerd zijn in het laden en lossen van voertuigen.

Boot import Amerika

Wilt u een boot importeren uit Amerika of ander land buiten de EU? Geef het importproces uit handen of laat u begeleiden en adviseren door de importspecialisten van Marlog Car Handling. Ook voor de import van uw boot uit een ander land kunt u rekenen op onze expertise. Zo hebben wij wekelijkse afvaarten binnen verschillende grote haven in landen als:

  • Amerika
  • Canada
  • Dubai
  • Japan

Voordelen Marlog Car Handling

Door onze expertise rondom het exporteren en importeren van voertuigen, biedt het uitbesteden van het importproces voor uw boot bij Marlog u de volgende voordelen:

✓ Scherpe tarieven voor het verschepen en het transport, door ons wereldwijde netwerk.

✓ Het juiste advies en afwikkeling van het importproces, door kennis van wet- en regelgeving op landelijk en lokaal niveau.

✓ Flexibel en snel kunnen schakelen, door wekelijkse afvaarten in havens wereldwijd.

✓ Klantvriendelijke service en met aandacht geholpen, door een team van enthousiaste liefhebbers met kennis van zaken.

Ook uw boot laten importeren door Marlog?

Wilt u uw boot invoeren of importeren uit Amerika of ander land en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Laat uw boot importeren door Marlog Car Handling en neem vandaag nog contact op met ons import team. Bel ons op +31 (0)165 305 060, mail ons op info@mchnl.com of vraag een vrijblijvende offerte aan. Dan bekijken we wat voor u gunstige oplossing is.

Hulp nodig bij het importeren van een auto of ander voertuig?
Marlog Car Handling helpt u graag!

Neem contact op

info@mchnl.com

Weten hoeveel het gaat kosten?

Offerte aanvragen