+31 (0)165 305 060
Maandag t/m Vrijdag 8:00 tot 17:00

Auto importeren uit Canada

Ook als u een auto wilt importeren uit Canada moet u bij Marlog Car Handling zijn. Canada auto import is een groeiende markt waar veel kansen liggen. Wij beschikken over een aantal agenten die een totaal bereik hebben over heel Canada. Door middel van wekelijkse afvaarten en groupage mogelijkheden vanuit de drie grootste havens, zijn wij in staat om zeer scherpe tarieven te hanteren. Door Marlog Car Handling in te schakelen voor het importeren van een auto uit Canada heeft u de garantie dat u in korte tijd over uw voertuig kunt beschikken.

Auto tegen voordelige prijzen laten importeren uit Canada

Marlog Car Handling kan de volgende markten wekelijks met voordelige prijzen bedienen:

  • Import auto Toronto
  • Import auto Vancouver
  • Import auto Montreal

Andere steden als Halifax of Calgary zijn ook mogelijk, net als import van motorfietsen of boten uit Canada.

Product import Canada

Niet alleen Canada auto import is een groeiende markt. Ook het importeren van stukgoed uit Canada neemt toe. Denk hierbij aan Canadese producten, onderdelen of pallets vol met historische verzamelitems. Ook hiervoor heeft Marlog Car Handling een dienst in het leven geroepen. Product import Canada is doormiddel van scherpe tarieven en wekelijkse afvaarten nu al een daverend succes!

Export auto Canada

Naast het importeren van een auto uit Canada is het ook mogelijk om uw motor of een ander voertuig te exporteren naar Canada. Per container kunnen wij naar alle grotere havens en op Halifax en Calgary hebben wij roro mogelijkheden.

Bekijk hier de actuele stand van de Canadese Dollar

Stappenplan

Aankoopklein  1. Veilige internationale betaling

  2. Ophalen bij verkoper

  3. Verschepen

  4. Inklaren en thuis bezorgen

  5. Transportverzekering

  6. Kenteken afhandeling

Vraag vrijblijvend een offerte aan!