+31 (0)165 305 060
Maandag t/m Vrijdag 8:00 tot 17:00

Car import service

Marlog Car Handling verzorgt een snelle car import service, zodat u de auto van uw dromen in korte tijd in bezit heeft. Wij regelen het totale proces, vanaf de aankoop van de auto, tot de aflevering op uw oprit. Wij hebben bijna 20 jaar ervaring met het importeren en exporteren van auto’s, motoren, boten en andere voertuigen en onderscheiden ons door een snelle en professionele levering tegen een zeer scherpe prijs.

Veilig uw auto laten invoeren door een erkende car import service

De car import service van Marlog Car Handling biedt u vele voordelen. U wilt natuurlijk wel dat uw nieuwe auto veilig op uw adres wordt afgeleverd door een erkende car import service. Marlog Car Handling heeft over de hele wereld mensen in dienst die het importproces begeleiden. Zodoende wordt er alleen met vertrouwde personen gewerkt. Ook met uw nieuwste aankoop wordt altijd zeer zorgvuldig omgesprongen. Uw voertuig wordt in professionele containers vervoerd en door camerabeelden te gebruiken kunt u er zeker van zijn dat er bij het laden en lossen niets gebeurt dat u niet weet.

Meer informatie over het importproces?

De car import service van Marlog Car Handling zorgt ervoor dat u in Nederland kunt rijden in een auto uit Amerika, Japan of Mexico. Wilt u meer informatie over dit proces? Of wilt u ons inschakelen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem via +31 (0)165 305 060 telefonisch contact op.

Onze loods medewerkers zijn gespecialiseerd in het laden en lossen van console containers.

We bieden groepage mogelijkheden, waardoor we meerdere auto’s in een container kunnen verschepen.

We bieden wekelijkse afvaarten waardoor we uw transport zeer snel kunnen verzorgen.

Iedere aanvraag wordt persoonlijk in behandeling genomen waarna wij een passende offerte toesturen.

Door onze jarenlange ervaring weten we een perfecte service te bieden, ook bij specifieke wensen denken we graag met u mee.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!