Binnen 6 weken uw droomauto
20 jaar ervaring
Volledig ontzorgd van A tot Z
Oplossing op maat

Elektrische auto importeren

Vraag een offerte aan

Home » Import » Elektrische auto importeren

Wilt u een elektrische auto uit het buitenland naar Nederland importeren? Dan bent u bij Marlog Car Handling aan het juiste adres. Wij zijn een gespecialiseerde importeur die sinds 2000 veel klanten heeft geholpen met het transport van een voertuig. Onze vakbekwame medewerkers kunnen voor u een auto vanuit ieder land ter wereld naar Nederland laten vervoeren. Of u nu een elektrische auto uit Duitsland, Japen of de Verenigde Staten wilt importeren, Marlog Car Handling is u graag van dienst.

Elektrische auto importeren: profiteer van de voordelen

De belasting van personenauto’s en motorrijtuigen (BPM) wordt sinds 2013 berekend op basis van de CO2-uitstoot. Wanneer u een nieuwe elektrische auto koopt of laat importeren, hoeft u echter geen BPM te betalen. Auto’s die op elektriciteit rijden zijn in ieder geval tot 2020 vrijgesteld van deze belasting. Dat komt omdat de Nederlandse overheid schoner en zuiniger rijden wil stimuleren. Als u een elektrische auto uit het buitenland naar Nederland wilt halen, is het raadzaam om dit over te laten aan Marlog Car Handling. Wij kunnen voor u het volledige transport en al het papierwerk regelen. Dat is de service van een specialist.

Meer informatie?

Als u meer wilt weten over het importeren van een elektrische auto neemt u via +31 (0)165 305 062 telefonisch contact op met onze medewerkers. Voor meer informatie over de kosten kunt u ook vrijblijvend een offerte aanvragen.

De hoogste kwaliteit

Onze loods medewerkers zijn gespecialiseerd in het laden en lossen van console containers.

Zeer voordelig

We bieden groepage mogelijkheden, waardoor we meerdere auto’s in een container kunnen verschepen.

Zeer snelle levering

We bieden wekelijkse afvaarten waardoor we uw transport zeer snel kunnen verzorgen.

Vrijblijvende offerte op maat

We bieden wekelijkse afvaarten waardoor we uw transport zeer snel kunnen verzorgen.

De beste service

Door onze jarenlange ervaring weten we een perfecte service te bieden, ook bij specifieke wensen denken we graag met u mee.

Hulp nodig bij het importeren van een auto of ander voertuig?
Marlog Car Handling helpt u graag!

Neem contact op

info@mchnl.com

Weten hoeveel het gaat kosten?

Offerte aanvragen