Binnen 6 weken uw droomauto
20 jaar ervaring
Volledig ontzorgd van A tot Z
Oplossing op maat

Hoe importeer ik een auto?

Vraag een offerte aan

Home » Import » Hoe importeer ik een auto?

Bij Marlog Car Handling liggen de importkosten voor een auto zeer laag. Doordat wij een van de grootste import- en exportbedrijven van Europa zijn, kunnen wij u altijd een scherpe prijs bieden voor het importeren van een nieuwe auto. Uiteraard staan wij garant voor een snel en betrouwbaar transport van uw voertuig. Als u contact met ons opneemt geven wij u graag antwoord op de vraag ‘Hoe importeer ik een auto’? Wij leggen u stap voor stap uit waar u op moet letten als u een voertuig uit het buitenland wilt importeren.

Waar bestaan de importkosten van een auto uit?

Bij de importkosten van een auto moet u met een aantal zaken rekening houden. Zo zijn er natuurlijk de transportkosten van de dealer naar de haven en van de haven naar Nederland. Daarbij betaalt u voor een auto 10% importbelasting en u moet natuurlijk altijd BTW betalen. Met de lage aanschafprijzen voor auto’s in veel landen kunt u echter nog altijd een stuk goedkoper uit zijn door een auto te importeren dan door een nieuwe in Nederland te kopen.

Hoe importeer ik een auto: het stappenplan van Marlog Car Handling

Hoe importeer ik een auto?’ is een vraag die u zich waarschijnlijk gesteld heeft, anders zou u deze tekst niet lezen. Het antwoord is eigenlijk heel simpel: u laat het gewoon door Marlog Car Handling doen! Wij hebben jarenlange ervaring met het importeren en exporteren van nieuwe auto’s en andere vervoermiddelen. Daardoor weten wij precies wat er komt kijken bij het hele proces. Dat proces start met een betalingsbemiddeling om de transactie tussen u en de verkoper in het buitenland duidelijk te krijgen. Daarna wordt de auto door een agent van Marlog Car Handling opgehaald, wordt de documentatie in orde gemaakt en vervolgens wordt het transportproces in gang gezet. In Nederland wordt de documentatie afgehandeld en verzorgen wij eventueel een natransport om de nieuwe auto op uw oprit te krijgen.

Neem contact op of vraag een offerte aan

Bent u benieuwd naar de importkosten van een auto? Of wilt u een antwoord op de vraag ‘Hoe importeer ik een auto?’ Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem via +31 (0)165 305 062 telefonisch contact op met Marlog Car Handling.

De hoogste kwaliteit

Onze loods medewerkers zijn gespecialiseerd in het laden en lossen van console containers.

Zeer voordelig

We bieden groepage mogelijkheden, waardoor we meerdere auto’s in een container kunnen verschepen.

Zeer snelle levering

We bieden wekelijkse afvaarten waardoor we uw transport zeer snel kunnen verzorgen.

Vrijblijvende offerte op maat

We bieden wekelijkse afvaarten waardoor we uw transport zeer snel kunnen verzorgen.

De beste service

Door onze jarenlange ervaring weten we een perfecte service te bieden, ook bij specifieke wensen denken we graag met u mee.

Hulp nodig bij het importeren van een auto of ander voertuig?
Marlog Car Handling helpt u graag!

Neem contact op

info@mchnl.com

Weten hoeveel het gaat kosten?

Offerte aanvragen