Binnen 6 weken uw droomauto
20 jaar ervaring
Volledig ontzorgd van A tot Z
Oplossing op maat

Motor importeren uit Amerika

Vraag een offerte aan

Home » Import » Motor importeren uit Amerika

Het importeren van een motor uit Amerika is met de hulp van Marlog Car Handling makkelijker dan ooit. Voor het invoeren van een motor uit Amerika kunnen wij alles voor u regelen. Zelf hoeft u niets meer te doen dan uw motor ophalen op ons terrein in Roosendaal. Desgewenst brengen wij de motor zelfs naar u toe. Het importeren van een motor kan door het uitgebreide netwerk van Marlog Car Handling erg snel verlopen doordat er wekelijkse afvaarten zijn vanuit landen als Amerika, Canada, China, Japan en Dubai.

Motor importeren uit Amerika tegen zeer gunstige tarieven

Als u kiest voor Marlog Car Handling is het invoeren van een motor uit Amerika niet duur. Er worden zeer gunstige tarieven gehanteerd, maar dat doet niets af aan de kwaliteit van de dienstverlening. Bij Marlog Car Handling kunt u rekenen op een snel, veilig en scherp geprijsd transport. Bovendien wordt u op de hoogte gehouden van het transportproces. Een motor importeren uit Amerika is met de service van Marlog Car Handling een fluitje van een cent.

Voordelen van het importeren van een motor

Door de enorme groei van Marlog Car Handling sinds 2000, behoort het bedrijf tegenwoordig tot de grootste importeurs van Europa. U kunt bij ons terecht voor het invoeren van een motor of een ander voertuig uit Amerika. Zowel het transport over land als het zeetransport wordt door ons geregeld en begeleid. U hoeft zich ook niet druk te maken over het betalen van de BPM of het registreren van het voertuig, dat doen wij voor u. Andere voordelen van het importeren van een motor zijn:

  • De prijs: een motor kost in veel landen een stuk minder dan in Nederland
  • Unieke modellen: niet ieder model motor is in Nederland op de markt uitgebracht

Bent u benieuwd wat Marlog Car Handling voor u kan betekenen? Of heeft u een vraag over het invoeren van een motor uit Amerika? Vraag dan online een offerte aan of neem telefonisch contact met ons op: +31 (0)165 305 062.

De hoogste kwaliteit

Onze loods medewerkers zijn gespecialiseerd in het laden en lossen van console containers.

Zeer voordelig

We bieden groepage mogelijkheden, waardoor we meerdere auto’s in een container kunnen verschepen.

Zeer snelle levering

We bieden wekelijkse afvaarten waardoor we uw transport zeer snel kunnen verzorgen.

Vrijblijvende offerte op maat

We bieden wekelijkse afvaarten waardoor we uw transport zeer snel kunnen verzorgen.

De beste service

Door onze jarenlange ervaring weten we een perfecte service te bieden, ook bij specifieke wensen denken we graag met u mee.

Hulp nodig bij het importeren van een auto of ander voertuig?
Marlog Car Handling helpt u graag!

Neem contact op

info@mchnl.com

Weten hoeveel het gaat kosten?

Offerte aanvragen