Binnen 6 weken uw droomauto
20 jaar ervaring
Volledig ontzorgd van A tot Z
Oplossing op maat

Motor importeren

Vraag een offerte aan

Gespecialiseerd in het laden en lossen van voertuigen

Scherp geprijsd door onze groupage mogelijkheden

Binnen 6 weken uw droomvoertuig voor de deur

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Motoren invoeren

U kunt natuurlijk ook uw motor importeren. Motoren ouder 30 jaar of ouder kunt u invoeren voor maar 9% BTW. Een BTW invoerregeling dat prijstechnisch interessant is. Een motor importeren uit Amerika, Canada, Dubai of een ander interessant land; dan bent u bij Marlog Car Handling aan het juiste adres.

Wij hebben wekelijkse afvaarten van:

  • USA
  • Canada
  • Dubai
  • Japan
  • China

Uw race motor importeren of uw oldtimer motor verschepen naar Europa. Met Marlog Car Handling is dit een koud kunstje! Kies uit je favoriete merk en kijk op websites als E-Bay of Craigslist om uw droom motor aan te schaffen.

Een auto, motor of boot importeren?

Marlog Car Handling helpt je graag.

Waarom dan uw motorfiets importeren ?

Prijsvoordeel

Door ons wereldwijde agenten netwerk kunnen we vrijwel vanuit ieder land uw gewenste motorfiets importeren. Daarnaast hebben wij vanuit Amerika en Canada zeer voordelige tarieven.

Exclusieve modellen

Door wekelijkse afvaarten met groepage containers is het mogelijk om exclusieve auto’s, motoren en boten voor een unieke prijs te importeren.

Zeer groot aanbod

Marlog Car Handling werkt uitsluitend met professionele car/boat/ motorcycle handlers die gespecialiseerd zijn in het laden en lossen van voertuigen. Naast de import van motoren kunnen wij ook export van motoren aanbieden; naar zowel ieder gewenst land.

Verandering BTW motorfietsen jonger dan 30 jaar.

Een verandering in het BTW invoerrechten systeem van de Europese Douane.

Deze maatregelen hebben betrekking op uw motoren.  Het invoerrechtenpercentage wordt verhoogd van 6% naar 31% Effectief vanaf vrijdag 22 Juni 2018 worden de vermelde artikelen belast met dit hogere invoertarief. Dit zal van kracht blijven zolang de VS zijn Staalwet niet intrekt!

De volgende regels zijn hierop van toepassing:

Het gaat om de OORSPRONG Verenigde Staten, niet om motoren/boten afkomstig uit de Verenigde Staten. Motoren/boten verscheept vanuit derde landen met Oorsprong Verenigde Staten vallen ook onder het aanvullende tarief. Indien de Oorsprong niet kan worden aangetoond en de motor/boot afkomstig is uit de Verenigde Staten dan is de Oorsprong op de invoeraangifte ook Verenigde Staten

Het gaat om een aanvullend tarief van 25%, wat wil zeggen

  • 6% invoerrechten over de Douanewaarde
  • 25% aanvullende rechten over de Douanewaarde
  • 21% BTW over de invoerrechten, aanvullende rechten en de Douanewaarde
Neem contact op

info@mchnl.com

Weten hoeveel het gaat kosten?

Offerte aanvragen