+31 (0)165 305 060
Maandag t/m Vrijdag 8:00 tot 17:00

Motoren importeren

Bij Marlog Car Handling kunt u snel, veilig en goedkoop motoren laten importeren. Door onze jarenlange ervaring op deze markt, kunnen wij u de beste service bieden tegen de scherpste prijzen. Het importproces van uw motor wordt van aankoop tot aflevering begeleid door de professionals van Marlog Car Handling die over de hele wereld actief zijn. Dat is de service die u kunt verwachten van een specialist.

Voordelig motoren laten importeren op basis van een totaalprijs

Bij Marlog Car Handling betaalt u altijd een totaalprijs als u motoren laat importeren. In die prijs is het volgende inbegrepen:

  • De transportkosten
  • 10% import belasting
  • 21% BTW
  • Motorrijtuigbelasting (BPM)

Daarnaast is het registreren van het voertuig ook inbegrepen in de prijs. Wanneer u het voertuig ophaalt, zal deze dus ook al voorzien zijn van een Nederlands kenteken. Op die manier kunt u meteen de weg op met uw nieuwe motor.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bent u van plan om binnenkort een motor of meerdere motoren te importeren? Wij helpen u graag met het transportproces. U kunt op deze website een indruk krijgen van de werkwijze van Marlog Car Handling. Mocht u nog vragen hebben of gebruik willen maken van de diensten van Marlog Car Handling, kunt u via +31 (0)165 305 060 telefonisch contact opvragen of vrijblijvend een offerte aanvragen.

Onze loods medewerkers zijn gespecialiseerd in het laden en lossen van console containers.

We bieden groepage mogelijkheden, waardoor we meerdere auto’s in een container kunnen verschepen.

We bieden wekelijkse afvaarten waardoor we uw transport zeer snel kunnen verzorgen.

Iedere aanvraag wordt persoonlijk in behandeling genomen waarna wij een passende offerte toesturen.

Door onze jarenlange ervaring weten we een perfecte service te bieden, ook bij specifieke wensen denken we graag met u mee.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!