Binnen 6 weken uw droomauto
20 jaar ervaring
Volledig ontzorgd van A tot Z
Oplossing op maat

Oldtimer importeren uit Amerika

Als u van plan bent om een oldtimer te importeren uit Amerika is Marlog Car Handling u graag van dienst. Wij kunnen het volledige transportproces voor u regelen. Vanaf het moment dat u de klassieker koopt, tot het moment dat u in Nederland wegrijdt. Voor het laten invoeren van een oldtimer uit Amerika rekenen wij altijd een totaalprijs waarin alle financiële zaken zijn opgenomen. Denk bijvoorbeeld aan het afhandelen van de invoerbelasting en de transportkosten. In Amerika zijn veel oldtimers en klassiekers te vinden, die wij voor een gunstige prijs graag voor u importeren.

Vraag een offerte aan

Home » Import » Oldtimer importeren uit Amerika

Oldtimer importeren uit Amerika: net zo eenvoudig als een auto kopen in Nederland

Als u een oldtimer wilt importeren uit Amerika, komt daar heel wat bij kijken. Vanaf het moment dat u de auto heeft gekocht, begint het regelen. Het transport in Amerika, de verscheping naar Nederland, de douane, het betalen van de motorrijtuigbelasting en het registreren van uw nieuwe droomauto. Marlog Car Handling kan dit voor een vaste prijs allemaal voor u regelen. Bovendien verliezen wij tijdens het proces uw wensen nooit uit het oog. U hoeft er zelf niet meer over na te denken. Zo wordt een oldtimer laten invoeren uit Amerika voor u net zo eenvoudig als het kopen van een auto in Nederland.

Voor een gunstige prijs een oldtimer laten invoeren uit Amerika

Een veel gehoord misverstand is dat het onbetaalbaar is om een oldtimer uit Amerika te laten invoeren. Dat is vandaag de dag zeker niet zo. Vaak is de grootste kostenpost de auto zelf. De BTW voor een oldtimer ligt namelijk maar op 6%, wat een stuk lager is dan de 21% die u voor jongere auto’s betaalt. Daarnaast hoeft u voor een oldtimer geen BPM te betalen. Een oldtimer importeren is dus een stuk goedkoper en daarmee kan uw droom om een klassieker in Nederland te bezitten waarheid worden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bent u enthousiast en wilt u een oldtimer importeren uit Amerika of een ander land? Kijkt u dan eens op de website voor een indicatie van de transportkosten en de werkwijze van Marlog Car Handling. U heeft ook de mogelijkheid om online geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen. Heeft u een vraag over het laten invoeren van een oldtimer uit Amerika? Neem dan contact op met onze medewerkers door even te bellen naar +31 (0)165 305 062.

De hoogste kwaliteit

Onze loods medewerkers zijn gespecialiseerd in het laden en lossen van console containers.

Zeer voordelig

We bieden groepage mogelijkheden, waardoor we meerdere auto’s in een container kunnen verschepen.

Zeer snelle levering

We bieden wekelijkse afvaarten waardoor we uw transport zeer snel kunnen verzorgen.

Vrijblijvende offerte op maat

We bieden wekelijkse afvaarten waardoor we uw transport zeer snel kunnen verzorgen.

De beste service

Door onze jarenlange ervaring weten we een perfecte service te bieden, ook bij specifieke wensen denken we graag met u mee.

Hulp nodig bij het importeren van een auto of ander voertuig?
Marlog Car Handling helpt u graag!

Neem contact op

info@mchnl.com

Weten hoeveel het gaat kosten?

Offerte aanvragen