Binnen 6 weken uw droomauto
20 jaar ervaring
Volledig ontzorgd van A tot Z
Oplossing op maat

Oldtimer importeren

Vraag een offerte aan

Home » Import » Oldtimers

Een auto van 30 jaar of ouder, wordt ook wel een oldtimer of klassieker genoemd. Het wereldwijde aanbod oldtimers is zeer groot en divers. Bent u op zoek naar een auto? Kijk dan zeker eens over de landsgrenzen. Een oldtimer importeren is namelijk vaak veel eenvoudiger en voordeliger dan vaak gedacht wordt. Zeker wanneer u Marlog Car Handling inschakelt!

Voordelig oldtimer invoeren

In Nederland betaalt u maar 9% BTW en geen invoerrechten over de aanschafwaarde van van een auto ouder dan 30 jaar. De invoerkosten zijn hiermee een stuk voordeliger dan voor een reguliere auto. Een oldtimer invoeren is daarmee een vaak interessant alternatief voor het aanschaffen van uw droomauto. 

Groot aanbod oldtimers

Het wereldwijde aanbod oldtimers is zeer groot en divers. Vooral Amerika springt eruit als het gaat om het aanbod van klassiekers. Denk bijvoorbeeld aan de unieke Ford Mustangs, Porsches of VW busjes. Voor iedere verzamelaar en/of liefhebber is Amerika een grote markt. Wilt u dus een oldtimer kopen in Amerika en invoeren? Dan helpen wij u graag verder! Maar ook voor het importeren van uw oldtimer uit ieder ander land kunt u rekenen op de expertise van Marlog Car Handling.

Voordelig en eenvoudig importeren

Laat Marlog Car Handling u oldtimers importeren en invoeren met de 9% BTW regeling of via België met de 6% BTW regeling. Een uniek concept waarbij u vele euro’s bespaart! Oldtimer import is bij Marlog Car Handling veilig, gemakkelijk en voordelig! Wij kunnen uw oldtimer binnen 6 weken bij u bezorgen.

Dé import hulp die u zoekt

De importservice van Marlog Car Handling is breedt inzetbaar. Zo kunt bij ons terecht voor enkel advies of ondersteuning, tot complete ontzorging van het importproces. Door onze wereldwijde netwerk en onze jarenlange ervaring kunnen wij aan bijna ieder oldtimer import vraagstuk voldoen. Tegelijkertijd bent u bij ons verzekerd van een juiste, snelle en betrouwbare service, tegen gunstige kosten.

Ook uw oldtimer laten importeren?

Benieuwd naar de mogelijkheden of kosten voor het importeren van uw oldtimer? Neem vandaag nog contact op met Marlog Car Handling, dé oldtimer import specialist! Wij adviseren en ontzorgen u graag in het importproces. Bel ons op 0165 305060, mail ons op info@mchnl.com of vraag vrijblijvend een offerte aan! Zo maken wij ook uw droomauto werkelijkheid!

Hulp nodig bij het importeren van een auto of ander voertuig?
Marlog Car Handling helpt u graag!

Neem contact op

info@mchnl.com

Weten hoeveel het gaat kosten?

Offerte aanvragen