Binnen 6 weken uw droomauto
20 jaar ervaring
Volledig ontzorgd van A tot Z
Oplossing op maat

Tractor importeren uit Amerika

Vraag een offerte aan

Gespecialiseerd in het laden en lossen van voertuigen

Scherp geprijsd door onze groupage mogelijkheden

Binnen 6 weken uw droomvoertuig voor de deur

Home » Import » Tractor importeren uit Amerika

Bent u om van plan om een tractor of een andere landbouwmachine te importeren uit Amerika? Dan is het raadzaam om een specialist als Marlog Car Handling in te schakelen. Wij zijn sinds 2000 uitgegroeid tot een erkende importeur en exporteur van diverse soorten voertuigen. U kunt bij ons onder meer terecht voor de import en export van een trekker van en naar ieder land ter wereld. Inmiddels hebben wij een internationaal netwerk van agenten opgebouwd, waardoor we een tractor of een andere landbouwmachine in korte tijd uit Amerika naar Nederland kunnen importeren.

Tractor of andere landbouwmachine importeren uit Amerika

Als u in Nederland geen geschikte trekker kunt vinden voor uw bedrijf, dan is het een goed idee om eens over de grens te kijken. In Amerika kunt u immers andere soorten landbouwvoertuigen vinden dan in Nederland. Marlog Car Handling kan u desgewenst helpen bij uw zoektocht naar het ideale voertuig. Vervolgens kunnen wij de tractor of andere landbouwmachine natuurlijk ook voor u importeren uit Amerika.

Marlog Car Handling regelt voor u trekker import en export

Op het gebied van de import of export van een trekker nemen wij u graag al het werk uit handen. Onze medewerkers regelen voor u onder meer alle documentatie, het transport en de afwikkeling van de aan- of verkoop. Het kan immers ook zo zijn dat u een trekker uit Nederland wilt verkopen in het buitenland. Ook dan bent u Marlog Car Handling aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in zowel de export als import van een trekker of een ander landbouwvoertuig.

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Bent u benieuwd wat Marlog Car Handling voor u kan betekenen? Of wilt u ons inschakelen voor het importeren van een tractor of een andere landbouwmachine uit Amerika? Neem dan contact op met onze medewerkers door even te bellen naar +31 (0)165 305 062 of door een vrijblijvende offerte aan te vragen.

De hoogste kwaliteit

Onze loods medewerkers zijn gespecialiseerd in het laden en lossen van console containers.

Zeer voordelig

We bieden groepage mogelijkheden, waardoor we meerdere auto’s in een container kunnen verschepen.

Zeer snelle levering

We bieden wekelijkse afvaarten waardoor we uw transport zeer snel kunnen verzorgen.

Vrijblijvende offerte op maat

We bieden wekelijkse afvaarten waardoor we uw transport zeer snel kunnen verzorgen.

De beste service

Door onze jarenlange ervaring weten we een perfecte service te bieden, ook bij specifieke wensen denken we graag met u mee.

Hulp bij het zoeken en aankopen van uw importauto? Maak gebruik van onze aankoophulp of escrow service

Neem contact op

info@mchnl.com

Weten hoeveel het gaat kosten?

Offerte aanvragen