+31 (0)165 305 060
Maandag t/m Vrijdag 8:00 tot 17:00

Verzorgen EU-typegoedkeuring

 DE HOOGSTE KWALITEIT

 ZEER VOORDELIG

 ZEER SNELLE LEVERING

Voor de RDW is het verzorgen van een EU-typegoedkeuring belangrijk bij de import of export van voertuigen. Als een EU-lidstaat een voertuig wilt registreren, is hier een EU-typegoedkeuring nodig die Marlog Car Handling voor u kan verzorgen. Met jarenlange ervaring op het gebied van import en export van voertuigen over de hele wereld weet u altijd zeker dat een auto volgens de strengste eisen wordt geïmporteerd of geëxporteerd.

Verzorgen van een EU-typegoedkeuring

Bij het aanvragen van een Nederlands kenteken onderzoekt de RDW uw voertuig(en) op verschillende aspecten zoals massa’s, afmetingen en emissiegegevens. Tijdens het onderzoek controleert de keurmeester of het voertuig in Nederland toegelaten mag worden. Naast de EU-typegoedkeuring, verzorgt Marlog Car Handling ook de berekening van de BPM. De BPM dient aan de Belastingdienst betaald te worden voordat u het Nederlands kentekenbewijs in ontvangst mag nemen. Hiervoor is een buitenlands kentekenbewijs en een conformiteitverklaring nodig.

BPM afrekenen bij het afgiftepunt

De BMP kunt u afrekenen bij het afgiftepunt van de douane. Wat u hiervoor nodig heeft is een BPM-aangifteformulier, bewijs van herkomst van het voertuig, Het Enig Document en uiteraard het voertuig. Wanneer dit afgehandeld is en het verzorgen van de EU-typegoedkeuring voldaan is, mag u officieel de Nederlandse weg op. De EU-typegoedkeuring snel en volledig laten verzorgen? Neem vandaag nog contact met ons op via +31 (0)165 305 060.

Onze loods medewerkers zijn gespecialiseerd in het laden en lossen van console containers.

We bieden groepage mogelijkheden, waardoor we meerdere auto’s in een container kunnen verschepen.

We bieden wekelijkse afvaarten waardoor we uw transport zeer snel kunnen verzorgen.

We bieden wekelijkse afvaarten waardoor we uw transport zeer snel kunnen verzorgen.

Door onze jarenlange ervaring weten we een perfecte service te bieden, ook bij specifieke wensen denken we graag met u mee.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!