+31 (0)165 305 060
Maandag t/m Vrijdag 8:00 tot 17:00

Wat kost een auto invoeren

 DE HOOGSTE KWALITEIT

 ZEER VOORDELIG

 ZEER SNELLE LEVERING

Wat kost een auto invoeren nu eigenlijk? Die vraag krijgt men vaak te horen bij Marlog Car Handling. Gelukkig hoeft het importeren van een auto uit het buitenland al lang geen dure aangelegenheid meer te zijn. Marlog Car Handling is een van de grootste importeurs van buitenlandse auto’s, motoren en boten en die unieke positie stelt hen in staat om u altijd een scherpe aanbieding te doen.

 

Wat kost een auto invoeren bij Marlog Car Handling?

Wat kost een auto invoeren? Het antwoord op die vraag is niet zomaar te beantwoorden omdat de totale kosten van het importproces afhankelijk zijn van de kosten van de auto, het bouwjaar van de auto en de koers van de munteenheid vanuit het land waaruit u een auto wilt laten importeren. De prijs die u bij Marlog Car Handling krijgt, is altijd een totaalprijs. Daarbij is het volgende inbegrepen:

 

  • de transportkosten
  • 10% import belasting
  • 21% BTW
  • motorrijtuigbelasting (BPM)

 

Deze kosten kunnen wat verschillen, afhankelijk van het type auto en het bouwjaar.

Bovendien is het registreren van de auto ook inbegrepen in de prijs. Wanneer u de auto ophaalt, zal deze dus ook al voorzien zijn van een Nederlands kenteken. Op die manier kunt u meteen de weg op met uw nieuwe droomauto. Op de website vindt u het antwoord op de vraag: ‘Wat kost een auto invoeren?’ Heeft u nog vragen? Bel dan met één van onze medewerkers op +31 (0)165 305 060.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!