Binnen 6 weken uw droomauto
20 jaar ervaring
Volledig ontzorgd van A tot Z
Oplossing op maat

Inboedel inclusief auto verhuizen naar of vanuit het buitenland? Geen probleem voor Marlog Car Handling!

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

inboedel en auto verhuizenStaat u op punt om vanuit het buitenland naar Nederland te verhuizen? Of vanuit Nederland juist naar het buitenland te emigreren? Heeft u dan al nagedacht wat u met uw auto gaat doen? Het is namelijk gewoon mogelijk uw auto gezamenlijk met uw inboedel mee te verhuizen.

Maak gebruik van de expertise van een specialist

Bij verhuizen komt heel wat kijken. Helemaal wanneer u hierbij de grens overgaat. In dat geval krijgt u namelijk te maken met aparte regelgeving. Zeker wanneer het gaat om eigendommen waarvoor speciale import of export regels gelden, zoals voor auto’s. In zo’n geval is het handig om gebruik te maken van de expertise van een specialist op dat gebied. Op die manier zijn uw eigendommen in goede handen en weet u precies waar u aan toe bent.

Marlog is specialist op het gebied van auto’s importeren en exporteren. Maar ook voor het verhuizen van inboedel van of naar het buitenland bent u bij Marlog aan het juiste adres. Onze specialisten beschikken over de juiste kennis en ervaring. Door gebruik te maken van ons grote netwerk, hebben wij altijd een geschikte oplossing voor u. Daarbij hebben wij de mogelijkheid om groupage containers samen te stellen, om zo de kosten te kunnen beperken.

Inboedel en auto verschepen vanuit Amerika?

Auto verschepen AmerikaGaat u bijvoorbeeld naar Amerika emigreren of juist de omgekeerde weg bewandelen? Dan moet uw inboedel verscheept gaan worden. Heeft u daarbij ook een auto? Geen probleem voor Marlog Car Handling! Auto’s importeren uit Amerika is de expertise van Marlog. Maar ook auto export naar de USA behoort tot onze dagelijkse werkzaamheden.

Heeft u naast uw auto nog een ander vervoersmiddel, zoals een motor of een boot? Of gaat u emigreren of immigreren naar een ander land, zoals Canada, Dubai, Japan of Australië? Ook hiervoor kunt u bij Marlog terecht!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u benieuwd wat Marlog voor het verhuizen van uw inboedel in combinatie met uw auto of ander vervoermiddel kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op met een van onze specialisten en bel (+31 (0)165 305 062)) of mail (info@mchnl.com) ons! Of vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Hulp nodig bij het importeren van een auto of ander voertuig?
Marlog Car Handling helpt u graag!

Neem contact op

info@mchnl.com

Weten hoeveel het gaat kosten?

Offerte aanvragen