Binnen 6 weken uw droomauto
20 jaar ervaring
Volledig ontzorgd van A tot Z
Oplossing op maat

Kerstwens 2020 | Stichting Werkgroep De Ruyter

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Roosendaal / NL dd. December 2020

Geachte en zeer gewaardeerde relatie

We naderen langzaam het einde van een bewogen 2020. In de afgelopen maanden is er heel veel gebeurd en wel zo veel dat de wereld veranderd is , zowel zakelijk als prive. COVID-19 heeft ons allemaal geraakt zowel direct als indirect. Er zijn mensen overleden , ziek geworden en gelukkig ook weer veel mensen beter geworden.

Buiten deze vreselijke gebeurtenissen zijn ook heel bedrijven diep geraakt zoals in de horeca , sportscholen , sportverenigingen , evenementen etc. Hierdoor zijn ook veel mensen in de problemen gekomen. In de westerse wereld waar wij in leven proberen de regeringen van de desbetreffende landen de economie draaiende te houden door bijvoorbeeld subsidies. Maar er zijn heel veel landen waar dit allemaal niet goed is geregeld en dan hoeven we niet eens heel ver weg te gaan. Landen zoals de Oekraine , Moldavie , Roemenie en Kosovo , daar is helemaal niets geregeld. De mensen die het in deze landen al beduidend minder hebben zijn nu helemaal hard geraakt.

Marlog Car Handling ondersteunt al jaren Stichting de Ruyter te Rijnsburg. Deze Stichting verzamelt goederen in die wij in het rijke Westen niet meer gebruiken en erger nog gewoonweg weggooien. Hier bedoelen we mee : conserven , bedden , ziekenhuisapparatuur , kleding , dekens , rollators, rolstoelen en zo nog veel meer. Deze goederen worden door de desbetreffende instanties aangeboden , vervoerd naar het magazijn in Rijnsburg alwaar door vrijwilligers alles wordt gesorteerd. Nadat dit allemaal is gebeurd worden deze goederen verladen in vrachtauto’s die belangeloos met 2 chauffeurs ter beschikking worden gesteld door vervoerders waaronder ook Marlog Car Handling om uiteindelijk de goederen af te leveren in bovenvermelde landen en dan wel de regio’s waar de levensomstandigheden schrijnend zijn.

Daarom hebben we dit jaar gekozen om geen geld uit te geven aan Kerstpakketten maar om een bedrag te doneren aan Stichting de Ruyter. Bijgaand ontvangt U een schrijven van de Stichting waarin vermeld staat waar het geld voor wordt gebruikt.

Van deze gelegenheid willen wij gebruik maken om u te bedanken voor het gestelde vertrouwen en het werk wat wij voor u hebben mogen verrichten en spreken dan ook de hoop uit om dit voort te mogen zetten in 2021.

Rest ons nog om u hele fijne Kerstdagen te wensen en een prettige jaarwisseling in alle gezondheid. Want het blijkt wel weer dat dit het allerbelangrijkste is.

Met vriendelijke groet

Marlog Car Handling bv

Rolph van der Linden (Director operationals) Robin v.d. Berg (director sales)

Hulp nodig bij het importeren van een auto of ander voertuig?
Marlog Car Handling helpt u graag!