Binnen 6 weken uw droomauto
20 jaar ervaring
Volledig ontzorgd van A tot Z
Oplossing op maat

De hoogste kwaliteit

Zeer voordelig

Snelle levering

In Nederland betaalt u maar 9% BTW en geen invoerrechten over de aanschafwaarde van de klassieke auto. In alle andere Europese landen liggen deze kosten voor BTW en invoerrechten veel hoger.

Oldtimer import snel, gemakkelijk en voordelig!

Met Marlog Car Handling is een oldtimer import ‘een fluitje van een cent’. In Nederland betaalt u maar 9% BTW en geen invoerrechten over de aanschafwaarde van de klassieke auto. In alle andere Europese landen liggen deze kosten voor BTW en invoerrechten veel hoger. Het is dus zeer gunstig om uw ingekochte oldtimer in Nederland in te voeren. Amerika heeft bijvoorbeeld een zeer groot aanbod aan klassieke auto’s. Denk bijvoorbeeld aan de unieke Ford Mustangs, Porsches of VW busjes. Voor iedere verzamelaar en/ of liefhebber is Amerika een grote markt. Wilt u een oldtimer kopen in Amerika? Dan helpen wij u graag verder! Marlog Car Handling kan zelfs voor u elke gewenste oldtimer uit ieder land importeren. Kijk voor meer oldtimer informatie op oldtimerweb!

Uw gekochte klassieker volledig en voordelig importeren!

Marlog Car Handling kan voor u oldtimers 30 jaar en ouder importeren en inklaren met de 9% BTW regeling of via België met de 6% BTW regeling. Een uniek concept waarbij u vele euro’s bespaart! Vraag snel gratis uw offerte aan. Oldtimer import is bij Marlog Car Handling veilig, gemakkelijk en voordelig! U heeft een oldtimer op het oog en u wilt graag weten wat het transport zou kosten? Twijfel niet en vraag nu een offerte aan. Onze salesafdeling zal u zo snel mogelijk assisteren.

Offerte voor oldtimer import

Importeren van oldtimers is de laatste jaren een populaire markt. Voor meer informatie bekijkt u de onderstaande links of belt u met 0165 305060.

Een auto, motor of boot importeren?

Marlog Car Handling helpt je graag.

Neem contact op

info@mchnl.com

Weten hoeveel het gaat kosten?

Offerte aanvragen