+31 (0)165 305 060
Maandag t/m Vrijdag 8:00 tot 17:00

Kentekenprocedure / BPM afhandeling

 DE HOOGSTE KWALITEIT

 ZEER VOORDELIG

 ZEER SNELLE LEVERING

De RDW is een Nederlandse toelatingsautoriteit voor voertuigen die onder de verantwoordelijkheid van het ministerie van Infrastructuur en Milieu valt. Als u een in het buitenland aangeschafte voertuig wilt laten voorzien van een Nederlands kenteken moet u het voertuig bij de RDW laten onderzoeken. Tijdens het onderzoek controleert de keurmeester van de RDW of het voertuig in Nederland kan worden toegelaten op de weg. Daarnaast worden de gegevens vastgesteld voor de aangifte van de BPM.

Nadat het voertuig is ingeklaard door Marlog Car Handling moet de auto op kenteken worden gezet en de BPM worden afgehandeld. Is de BPM aan de belastingdienst betaald, dan ontvangt u van de RDW het Nederlands kentekenbewijs. Bij het onderzoek van het voertuig zijn de volgende documenten nodig:

  • Buitenlands kentekenbewijs
  • Conformiteitverklaring

De BPM moet worden afgerekend bij het aangiftepunt van de douane. Om uw BPM aangifte bij invoer te regelen, zijn de volgende aspecten nodig:

  • Het voertuig
  • BPM-aangifteformulier (downloaden op website belastingdienst)
  • Bewijs van herkomst van het voertuig (buitenlands kentekenbewijs)
  • Het Enig Document

Voor meer informatie kijk de website van de RDW. Ook kan www.importautos.nl deze handelingen voor uw bedrijf regelen. Importauto’s is een bedrijf dat op het bedrijventerrein van Marlog Car Handling is gevestigd. Importauto’s kan voor u de voertuigen op Nederlands kenteken zetten en de BPM afhandelen.

 

Import autos

Vraag vrijblijvend een offerte aan!