Binnen 6 weken uw droomauto
20 jaar ervaring
Volledig ontzorgd van A tot Z
Oplossing op maat

Marlog Europe

Heeft u een mooie oldtimer gezien in Engeland of wilt u een exclusieve auto importeren uit Zwitserland?  

Voor import, export en transport van voertuigen in Europa kunt u terecht bij Marlog Europe. In zowel EU-lidstaten en niet EU-lidstaten hebben de specialisten van Marlog Europe een uitgebreid netwerk aan agenten en transporteurs opgebouwd, waarmee de beste service gegarandeerd kan worden. 

Home » Marlog Europe

Auto’s importeren en exporteren vanuit Europa

Als u een voertuig wilt kopen of verkopen buiten de Europese Unie kan het papierwerk wat erbij komt kijken tegenvallen. Het regelen van export- en transitdocumenten, EUR-1 verklaringen en verzekeringen kan veel tijd en moeite kosten en een klein foutje kan u zomaar een hoop geld kosten. Dus of u nou een particulier bent die een droomauto heeft gevonden in Noorwegen, een handelaar die een klassieker wilt verkopen aan een klant in Engeland of een transporteur die op zoek is naar een betrouwbare partij voor het openen en sluiten van douanedocumenten, de specialisten van Marlog Europe kunnen het gehele traject uit handen nemen.

  • Wegtransport
  • Douaneformaliteiten
  • Kentekenprocedure

Douaneagent Marlog Europe

Als u op zoek bent naar een vaste betrouwbare douanepartner in Nederland bent u bij Marlog Europe aan het juiste adres. Wij helpen graag met alles wat te maken heeft met transport, douane, auto’s, oldtimers en motorfietsen.

Eventuele mogelijkheden voor samenwerking met grotere klanten :

  • Commissies
  • Volume tarieven
  • Fiscale inklaringen
  • Ontzorgen van A tot Z

Hulp nodig bij het importeren van een auto of ander voertuig?
Marlog Car Handling helpt u graag!

Neem contact op

info@mchnl.com

Weten hoeveel het gaat kosten?

Offerte aanvragen