Binnen 6 weken uw droomauto
20 jaar ervaring
Volledig ontzorgd van A tot Z
Oplossing op maat

Profiteer van de gunstige dollar koers!

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Je hebt in de laatste maanden vast wel eens gehoord dat de dollarkoers op het moment erg gunstig is. Dit is erg handig als je bijvoorbeeld producten in Amerika koopt.
En met “producten” bedoelen wij natuurlijk auto’s! Want welke liefhebber heeft er niet gedroomd over zijn eigen Dodge Charger, of zijn eigen Camaro? De aanschaf prijs van een mooie klassieke auto is in Amerika vaak een stuk lager dan in Nederland, maar ook zijn deze auto’s daar veel makkelijker te verkrijgen. Zeker met een gunstige dollarkoers kan het het u veel in de aanschafkosten schelen. Om maar even een voorbeeld te nomen: U wil een mooie Dodge Charger kopen, en deze kost in Amerika $3500,- , dan betaald u met de huidige Dollarkoers maar €2959,-. Dit scheelt zeker €500,-!

Meer weten?

Bent u nieuwsgierig geworden, of heeft u na het lezen van dit artikel al een auto op het oog en wilt u deze graag importeren? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op! De professionals bij Marlog Car Handling helpen u graag op weg en kunnen u alles uitleggen over het importeren van uw droom auto.

Hulp nodig bij het importeren van een auto of ander voertuig?
Marlog Car Handling helpt u graag!

Neem contact op

info@mchnl.com

Weten hoeveel het gaat kosten?

Offerte aanvragen